dinsdag 10 november 2015

Sleep toets mac

Door bepaalde combinaties van toetsen in te drukken, kunt u acties uitvoeren. Als je een nieuwe Mac -gebruiker bent of niet weet hoe je moet kopiëren en plakken, lees. Druk de command- toets nog een keer in en houd deze vast, druk vervolgens op de letter v- toets. Klik en sleep over de tekst die je wilt kopiëren.


Hier zijn de tien handigste shortcuts die iedere Mac -gebruiker moet kennen.

MacHelp heeft voor u een lijst samengesteld met de meest voorkomende shortcuts oftewel sneltoetsen die het werken op de Mac makkelijker en sneller maken. Net zoals de tabbladen in Safari kun je de escape- toets ook gebruiken in Finder om een sleepproces te annuleren. A) ▸ Voer shellscript uit (B) en sleep deze in het taken reeksvenster.


Heb jij een Apple toetsenbord gekoppeld aan je Mac ? Dus bij deze: de belangrijkste (snel) toetsen op je Mac. PowerButtonSleepsSystem -bool no. Dit kan heel simpel en gratis op je Mac ! Bespaar uur per jaar met deze sneltoetsen op de Mac.

In vrijwel alle apps (iWork, iBooks Author etc) werkt dit. In Office voor Mac , kunt u een tekstvak, vorm, WordArt-object of afbeelding verplaatsen door te slepen en u kunt de positie van een object wijzigen door te . Om de lengte van de lijn of zijn richting te veranderen sleep je een van de vierkantjes. Terwijl u de Alt- toets (Windows) of Option- toets ( Mac OS) ingedrukt houdt, . Find Home and End key equivalents on a Mac keyboard.


Houd nadat u een transformatietool hebt gekozen, de muisknop ingedrukt en houd Alt (Windows) of Option ( Mac OS) ingedrukt en sleep. Sneltoetsen hebben een groot voordeel boven de muis:. Klik ergens met je muis in de tekst, houdt de muisknop ingedrukt en sleep.


Het maken van een screenshot op je Mac gaat gemakkelijk, zolang je. Sleep deze over het gedeelte waarvan je een screenshot wil maken,. Druk hiervoor de toetsencombinatie in en houdt tegelijkertijd de Control- toets in. QuarkXPress Overzicht Toetsopdrachten.


The Option key is a modifier key (ALT) present on Apple keyboards. It is located between the Control key and Command key on a typical Mac keyboard. Met name is de primaire sleutel die wordt gebruikt in de sneltoetsen.


Zodra er veel vensters openstaan op de Mac wordt het al snel onoverzichtelijk. Dock, de speciale toets op het toetsenbord Toets Mission Control.

Klik op het venster, houd de muisknop ingedrukt en versleep het . The button in the top right of each window is not for minimizing and maximizing the window, but for putting it in and out of fullscreen mode . Op een Mac -toetsenbord is geen printscreen- toets voorzien. Sleep dit kruisje over het gedeelte van het scherm waarvan je een screenshot . De functietoetsen Mac werken niet meer zoals je gewend bent. Sleep het bestand HighSierraMediaKeyEnabler vanuit de map Downloads in . In het laatste hoofdstuk over tips en trucs voor Mac OS X zetten we daarom beide. Shift- toets ingedrukt te houden.


Als u de rechthoek gebruikt: houd Ctrl ingedrukt en sleep om de vorm van de hotspot tot . Terwijl u dat doet, verkleint een klein vak dat u de afmetingen toont van het object dat u tekent. Het programma werkt op Mac OS X vanaf versie 10. Houd deze klik vast en sleep de foto naar het hoofdscherm van het werkblad aan de.


Selecteer het object dat je wilt kopiëren door de cmd- toets ingedrukt te . Sleep de verdeelstreep omhoog of omlaag, Verander het formaat van de Dock. Hoe maak ik een screenshot in Windows of Mac ? Dit artikel legt uit hoe u Firefox kunt downloaden en installeren op een Mac. De menubalk van macOS kun je zelf aanpassen en opties rangschikken.


Om een icoon te verbergen houd je de Command- toets ingedrukt en sleep je het . Sleep de app nu naar de linker- of rechterhoek van je beeldscherm om deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts