maandag 16 november 2015

Speelschema feyenoord 2017

Wijzigingen in het speelschema en de scores worden automatisch doorgevoerd. Tegen welke tegenstanders kan het loten? De in dit speelschema getoonde tijden zijn de Nederlandse aanvangstijden van de wedstrijden. PSV PSV logo 18:Excelsior logo . Zo is de thuiswedstrijd tegen sc . Eerder deze week werd het conceptprogramma al . Feyenoord speelt in de groepsfase van de Champions League. Het Champions League-schema van . Na de loting is ook het speelschema van . In het uiteindelijk speelschema zitten geen wijzigingen ten op zichte van het concept-programma.


LET OP: dit wedstrijdschema is onder voorbehoud. De data worden automatisch aangepast, zodat je altijd de laatste data bij de hand hebt. Speelschema vastgesteld: Roda op kerstavond in Rotterdam.


Zie hieronder het totale speelschema. Mogelijk gemaakt door - Designed with the Hueman theme. Wat is het resterende programma van de top drie?


Zoveel is duidelijk nu de KNVB het definitieve speelschema van de Eredivisie. Het speelschema van de eerste seizoenshelft van de Ajax Jeugd is bekend. Geen ticketinformatie beschikbaar. Deze pagina onthoudt een compleet overzicht van alle geabsolveerde en al vastgelegde seizoenwedstrijden als ook het seizoensbalans van de club Jong . FC Volendam – Sparta, Kras Stadion, Volendam.


FormuleDeze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? De 29-jarige guard werd afgelopen week door zijn agent bij andere . Donar, professionele basketbalclub Groningen. KNVB en Talpa Network lanceren VoetbalTV. Het jaarverslag van de Algemene Ledenvergadering d. Landstede Basketbal heeft de eerste thuiswedstrijd van het seizoen moeiteloos in winst omgezet.


De Graafschap ligt in de clinch met voormalig hoofd opleidingen Dennis te Braak (foto). Een arbitragecommissie moet aanstaande maandag in Zeist een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts