donderdag 11 februari 2016

Lego politiebureau 60141

Bouw een supergaaf politiebureau met deze LEGO City-speelset! De boeven proberen hun makker te bevrijden uit de gevangenis, maar hij zit . Bouw een politiebureau met drie verdiepingen, een cel met exploderende muren en een uitkijktoren! De boeven willen hun handlanger komen bevrijden uit de gevangenis, maar hij zit toevallig net op de wc!


Schuif de mast van de hoogwerker uit. De set omvat een politiebureau van drie verdiepingen met allerlei . Is dit niet de handleiding die u zoekt, . De hele bedoeling in rep en roer bij het . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Bekijk de folder actie van Intertoys en koop direct met korting in de winkel.


Bestel online bij De Boer Drachten! Niet geschikt voor kinderen jonger dan maanden. De set bestaat uit een driedelig politiebureau plus . Haal ze terug naar de gevangenis!


Met deze LEGO City politie set jaag jij op de ontsnapte boeven. Vandaag besteld is binnen werkdag(en) in huis. Jaag met de City politie op de ontsnapte boeven. Bespaar soms wel met de beste Lego City prijsvergelijker. Met dit geleverde pakketje maak je een helikopter, een politieauto en een rode pick-up.


Politiebureau Het politiebureau heeft verdiepingen met cellen me. Beleef de actie van dichtbij en jaag met de LEGO City politie op de ontsnapte boeven. Inclusief een helikopter, een snelle politiewagen , een . Product is op voorraad: Gratis verzending: Voor 17:uur bestel vandaag verzonden: Tot dagen gratis retour.


Dit betreffen artikelen met enkel verpakkingsschade. Deze veiling is georganiseerd door DAAN. Jaag samen met de LEGO City- politie op de ontsnapte boeven. Breng ze daarna terug naar de gevangenis.


Deze PVC speelmat is speciaal ontworpen voor Lego set nr. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Op dagen per week gratis bezorgd. Grootse producten voor kleine prijzen.


Damesvest van het merk Nielsson is beschikbaar bij Van Cranenbroek voor de prijs van €7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts