woensdag 24 februari 2016

Plateauwagen hubo

Deze plateauwagen is vervaardigd uit staal en wordt niet voorgemonteerd geleverd. Deze vierkante plateauwagen met antisliplaag uit rubber en MDF plateau van 16mm op wielen is geschikt voor het verplaatsen van maximaal 200kg. Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Hubo te. De plateauwagen met neerklapbare steun is een ideale hulp bij het transporteren van onder andere verhuisdozen en kleinmeubelen tot een maximum gewicht . Wagen plat van het merk Toolland is beschikbaar bij Hubo voor de prijs van € 29.


Deze opvouwbare plateauwagen heeft op zijn ruime laadvlak van 4x 7mm plaats voor al je grote en zware ladingen. Deze pagina toont plateauwagen folder aanbiedingen per categorie , bij winkel Hubo. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Stabiele plateauwagen met draaibare vooras.


Brico Folder in Roeselare nu geldig ☚ Bekijk de huidige Brico Roeselare folder en schrijft u in voor onze nieuwsbrieven! Inklapbare metalen plateauwagen , plaatwagen, platformwagen, transportkar max. Gebruik een steekwagen of trolley om zware spullen te vervoeren. GAMMA heeft steekkarren en plateauwagens. Zoek mij en mijn pinguinvrienden in de winkel en win een coole.


Gamma kinzo plateauwagen inklapbaar draagvermogen zwenkwielen. Faillissementsveiling Aris Kool voorheen h. Plateauwagen met duwbeugel, nestbaar, afm. Aanhangwagen 200x1Perfecte staat Mits plaatsen bodem plaat in hubo. Kettingtakel 1x Demac kettingtakel, model PK5N, max.


ProGold Schuurmateriaal Gehele assortiment. Of neem Contact met ons op en stel je vraag aan een Hubo medewerker. Hierbij zijn onder andere onze veegmachine, sneeuwblazer, compressor en plateauwagen gestolen. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. In actie bij Hubo : Terrasverwarmers op gas inox van het merk Practo voor de prijs van €180.


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan isolatie. Matador plateauwagen – duwboom inklapbaar – PR-NB-101P 150kg. Op zoek naar inklapbare plateauwagens ? Een stevige plateauwagen is ideaal om zware spullen mee te . Goedkoop fifa coins kopen nl hubo korting april.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts