woensdag 30 maart 2016

Bolcatalpa hoogte

Een bolcatalpa is uitstekend geschikt voor een kleine tuin. Heeft een bolvormige groeiwijze en frisgroen blad. De Catalpa bignonioides Nana word geënt op de onderstam C. De bolcatalpa is een langzaam groeiende.


Bolcatalpa online bestellen bij kwekerij Bomenenzo.

Goedkoopste landelijke bezorging door heel NL. De maat van de onderstam bepaald de hoogte van de boom. De Latijnse naam is Catalpa bignonioides Nana en is familie van de trompetboom.


De boom kan op den duur een maximale hoogte halen van tot meter en . Catalpa kan beschouwd worden als een middelgrote boom of een grote. Deze soort bloeit niet en krijgt ook geen vruchten zoals de gewone trompetboom, hij kan wel een hoogte bereiken van 5m tot 6m inclusief stamhoogte en een . Producten gerelateerd aan bolcatalpa - trompetboom.

Online Catalpa kopen met aangroeigarantie. Gratis advies van onze tuin specialisten. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Kleine boom met bolvormige kroon. AFKORTINGEN BIJ PRIJSLIJST: H= hoogte stam.


Hoogte met kruin in de zomer, 1cm. De soortnaam Catalpa dankt de boom aan de. De Amerikaanse Catalpa speciosa vormt een meer.


Betekenis: - = stamomtrek en 2- 3= gemiddelde hoogte bij aankoop. Koop of Verkoop catalpa bomen op Marktplaats. De kroon is geënt op een hoogte van ongeveer 2men wordt meestal . Deze catalpa heeft een afgeplat bolvormige kroon, die geënt is op een half- of hoogstam. De boom is makkelijk in onderhoud als u de boom klein.


Deze keer de Catalpa bignonioides Bungei en gelijkende varieteiten. De volwassen hoogte van deze kleine boom is ca. Bent u op zoek naar Catalpa bungei?

Verwar de bolcatalpa niet met de gewone Catalpa. De stam groeit in de hoogte niet meer verder. Ik heb een catalpa die ik kort geleden heb teruggesnoeid. Nu durfde ik decatalpa niet heel ver terug te snoeien omdat, zoals op de foto te zien . De bloemkleur van de Catalpa bignonioides Nana, bolcatalpa is wit met geel en de bloeitijd is van ca. Deze plant is gekweekt door Mabo Boomkwekerijen Info.


Trompetboom ( Catalpa ) is een geslacht van bomen die tot de trompetboomfamilie (Bignoniaceae) behoren. Het geslacht omvat een tiental soorten uit het . De totale hoogte hangt er dus vanaf hoe hoog de boom veredeld is. Staat het liefst op een beschutte plaats met zowel zon als schaduw. Kan een hoogte van 3-meter bereiken.


De bladeren groeien in de vorm van . Planteigenschappen: Artikelnummer: 500. De zuidelijke trompetboom (Catalpa bignonioides) is de meest algemene soort. Bestel de mooie, groene bolcatalpa op stam eenvoudig en goedkoop bij Tuinplant.


De bomen fascinatie van onze buurman stopt niet bij deze catalpa. Breed uitgroeiende boom met een plat bolvormige dichte kroon. De hoogte hangt af van de enthoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts