maandag 21 maart 2016

Herdenking slag der zilveren helmen 2017

Halen is een stadje gelegen tussen de grotere plaatsen Hasselt en Diest in de Belgische provincie Limburg aan het riviertje de Gete. De naam SLAG DER ZILVEREN HELMEN komt door het vinden van de blinkende hoofddeksels na het gevecht. Je ontdekt er een unieke verzameling van . Datum ter goedkeuring ingediend: 10.


Voor de herdenking van de Eerste Wereldoorlog werd een netwerk van wandel- en fietsroutes . Zilveren Helmen de Belgische militaire geschiedenis zou ingaan. Deze website is het vertrekpunt voor iedereen die als bezoeker, onderzoeker,. Net als vorig jaar, was ook deze.


Herdenking 1jaar “Grooten Oorlog”. Dat bevindt zich in de Rottemstraat (nr. 14) in Halen.


Toen ik er naar toe reed werd ik zo goed als verplicht . Graag nodigen de leden van de Koninklijke Etat- Major der Paassoldaten van. Meer info over de slag der zilveren helmen kunnen jullie hier op het internet . We lichten hier al een tipje van de sluier op over de kanjers die je deze avond. De palen symboliseren de verschillende stappen in die geschiedenis. Met al de festiviteiten naar aanleiding van de herdenking de Grooten Oorlog,. Halen, vlakbij de herdenkingssteen van de slag.


Een periode die via wielrenners weer tot leven komt. Amiens, met een speciale herdenkingsband hulde aan de strijders van weleer. Mijnenslag en de Derde slag bij Ieper, beter gekend als de Slag van. Museum Die Swane en de radioverzameling, Kerkplein 2 22Heist-op-den-Berg.


Uitstap herdenking van “De slag der zilveren helmen ” in Halen. Bewerkt door René Lambrechts 2017. Toeterdonk haar Lustrumconcert om 20. Een dikke proficiat aan de vele kleuters en leerlingen die elke dag tijdig aanwezig.


Slag der zilveren helmen (WOI) te Halen. Namiddag: busreis naar herdenkingsplaatsen uit 1ste Wereldoorlog. Windmolenpark op dinsdag september 20! Amnesty International vertoont docu Beni Files op november 20in Hasselt.


Met de datum oktober wil men de jaarlijkse herdenking van alle slachtoffers ,. De ervaring die ik bij Integrand Nederland heb opgedaan is nog steeds van enorme waarde! Matthijs, Project Manager bij Air France – KLM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts