vrijdag 18 maart 2016

Vdab opleiding

Over werken en leren, opleidingscheques en premies. Vind een opleiding in de grootste opleidingendatabank van Vlaanderen. Zoek een job of opleiding , publiceer je cv, schrijf je in als werkzoekende, krijg gratis sollicitatiefeedback, en nog veel meer.


Hieronder lijsten we per sector op welke studies je via VDAB kan volgen en hoe je ze kan aanvragen. Het zijn studies die erkend zijn door VDAB en die leiden . Volg je als ingeschreven werkzoekende een opleiding of studie? Dan heb je recht op financiële voordelen en premies. Wil je je uitkering behouden terwijl je een opleiding , studie of stage volgt die erkend wordt door VDAB ? Gegevens invullen via Mijn Loopbaan . Je hebt een job gedaan die niet aansluit bij je diploma en wil in deze nieuwe richting verdergaan door een opleiding hoger onderwijs te volgen.


Vraagt een werkgever je om een onbetaalde opleiding met stage te volgen, voor je bij hem aan de slag kan? Dat kan met behoud van je uitkering. Als je een opleiding of studie wil zoeken, moet je eerst een doelgroep kiezen: werkzoekende, werknemer of bedrijf. Je staat op het punt om een opleiding via VDAB te volgen.


Hoewel elke opleiding anders is, is het uiteindelijke doel altijd hetzelfde: een job vinden die bij je past . Ontdek via onze online tool welke studies het goed doen op de arbeidsmarkt. Deze links helpen je verder: Lees de beroepenfiche. Ben je gestopt met school en wil je duaal . op Mijn Loopbaan Schrijf je in als . Wij werken samen met de VDAB en bieden slagersopleidingen aan in dagonderwijs.


VDAB organiseert een groot aantal praktijkgerichte opleidingen. Veel theorie zal je er niet krijgen, de nadruk ligt op de concrete praktijk. De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB , is een Vlaamse overheidsdienst die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Je bedrijf extra in de kijker zetten?


Ook voor tewerkstellingspremies, promotie van events en opleidingen kan je . Aantal beëindigde opleidingen , opgesplitst naar activiteit werkzoekenden (1). Module 2: Oriënterende opleiding. Een opleiding voor werkzoekenden laten erkennen door VDAB , levert tal van voordelen op voor de werkzoekende.


Welke voordelen dit precies zijn, kan je . Voor meer informatie over de opleidingscheques kan u terecht op de website van de vdab. In essentie houdt het in dat de Vlaamse Overheid per cheque de helft . De opleiding via VDAB volgt hetzelfde lesprogramma als de opleiding Bouw in. Als werkloze een opleiding volgen hoeft niet duur te zijn.


VDAB - opleiding voor werklozen: nu gratis. Startdatum, Cursus type, Titel van de cursus, Tot. VDAB Maritiem Opleidingscentrum Zeebrugge. Wist je dat de VDAB ook werknemersopleidingen aanbiedt?


Zo vind je een ruime waaier aan opleidingen op hun website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts