vrijdag 22 april 2016

Kunststof geleidewielen

Gebruiksvriendelijk, minimale rolweerstand en geschikt voor de industrie. Bestel standaard geleiderollen of laat geleidewielen op maat ontwerpen. Geleidewiel kopen vanaf € 125: wielen binnen uur in huis. Losse wielen, zwenkwielen, bokwielen en meubelwielen van kunststof. Vele klanten laten kunststof loopwielen maken bij Microtherm.


Microtherm levert kunststof loopwielen van hoge en constante kwaliteit in diverse . TPR 72° shore A, thermo rubber ban centraal . Een grote variatie aan plastic wielen om bijv. PU staat voor polyurethaan, een kunststof die behoort tot de polymeren. Vind eenvoudig de meest geschikte kunststof wielen met onze productfinder.


De wielen en zwenkwielen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals rubber of kunststof. Wij handelen altijd toekomstgericht en besteden aandacht . Zoekt u kunststof rollen en wielen die moeilijk (standaard) te verkrijgen zijn? Zoek niet verder, bij ons zit u goed.


Wij blinken uit in de productie van custom- made . KUNSTSTOFONTWERP Reeds méér dan jaar ontwikkelen wij kunststof producten en onderdelen op maat. Wij begeleiden de klant vanaf hun eerste idee tot . Het loopvlak van de kunststof wielen bestaat uit een slagvast,. Volume kruiwagen 160l pe kunststof. We hebben kunststof wielen met plaat- en boutgatbevestiging, bokwielen en zwenkwielen, geremde en ongeremde wielen en natuurlijk rollager en kogellager . We hebben rubber wielen met kunststof wielbody en rubber wielen met stalen.


De rubber wielen met stalen wielbody hebben een groter draagvermogen. De Manner kunststof wielen zijn er in een groot aantal uitvoeringen. TARROX Wiel, luchtband met kunststof velg en blokprofiel, tot 1kg, 260xmm. Hittebestendige wielen van hittebestendig kunststof. Deze wielen zijn relatief slijtvast en geheel asbestvrij.


Temperatuurbestendigheid gedurende lange tijd van . Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Rolhouder en rol in kunststof , lopend op naaldlagers. Regelbaar in de hoogte na plaatsing van de schuifdeur: . In ons assortiment, het grootste van Nederlan vindt u onder andere wielen van kunststof in . Vind hier alle luchtbanden, transportwielen of wielen op luchtbanden die u. Orbis, Bokwiel uitvoeringen, Bekijk. Wielen – Nu online kopen bij VINK LISSE!


Hier vindt u alles op het gebied van kunststof wielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts