woensdag 27 april 2016

Zoekschijven

Een selectie van zoekschijven voor uw metaaldetector. Zoekschijven kunnen vervangen worden indien defect of ter uitbreiding. Coiltek zoekschijf 38cm DD kHz t. Dit zijn zoek schijven van MAS (My Adventure Spirit) deze schijven zijn momentele beschikbaar voor GARRETT, FISHER, TEKNETICS en RUTUS.


Gold Maxx (power) en voor de 6Khz toestellen. DD zoekschijf voor de klassieke Fisher modellen (1200-reeks). Ideaal voor het zoeken op sterk vervuilde grond.


De nieuwe gele schijfbeschermkap voor de slimline schijven van de nieuwe Excalibur II. Tesoro Outlaw met zoekschijven een zeer goede metaaldetector met Grondbalans, treshol discriminatie, instelbare gevoelighei en natuurlijk een Pinpoint . Nog in een zeer goede staat verkerende xp deus detector, voorzien van de inch en de inch zoekschijven. Verder voorzien van oplaadstekker, . Garrett ACE 200I, 300I, 400I, 15 25 350. Zoekschijf XP X DD (KHZ, open schijf) De grootste XP schijf ( zonder beschermkap) x cm Extreem dieptebereik voor grote voorwerpen Deze . Universele krachtige zoekschijven van MARS MD.


Nu verkrijgbaar bij Detector Plaza. De grote zoekschijf voor de XP Deus, 34xcm. Deze wordt geleverd met beschermkap, ondersteel en een bout en moer. Bescherm uw zoekschijf met deze beschermkap.


Geen stukken eraf bij het stoten tegen een steen of krassen onderaan de schotel. Dit is de zoekschijf die standaard gemonteerd is onder de Minelab E-TRAC en de Safari. De schijf ligt perfect in balans doordat de aansluiting waarop de steel . U kunt metalen in verschillende grondsoorten nauwkeurig opsporen door de pinpoint functie.


De zoekschijf is waterdicht, zodat u ook objecten in ondiep water. MP 3inch HD LCD-scherm Microscoop Continu Vergrootglas Met Aluminiumlegering Stand Upgrade Versie. Op zoek naar een metaaldetector Vergelijk het grote aanbod metaaldetectors en profiteer van de laagste prijs! Metaal detector ( zoekschijf ) Prijs per dag: 1- Prijs Per week: 4- Voor projecten en lange termijn huren: -speciale prijzen op aanvraag- Staat het gewenste . Metaaldetector met LCD-scherm en zoekschijf van cm Zoekdiepte 300cm online kopen bij vidaXL.


Gratis verzending retour ▻ Verrassend groot . Schrijf de eerste review over dit product. U kunt het volume, de gevoeligheid en diverse andere functies naar eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts