donderdag 21 april 2016

Wdsf wedstrijden

WDSF tot op heden het meest complete aanbod. Lidmaatschap NADB en WDSF ID Card. Ranking of Senior II Standard couples. WDSF World Championship Senior Latin – Invitation. Het programma is als volgt: Vrijdag oktober vinden er internationale WDSF wedstrijden plaats in de Adults 10-Dans en Youth Latin en zijn er .

De Antwerp Diamond Cup is de grootste WDSF wedstrijd die wordt georganiseerd in België. Let een rijk verleden over de verschillende jaren heeft de . Veel Nederlandse paren waren actief op WDSF wedstrijden dit weekend! Lekker dichtbij in België, maar ook in Italië en Hongarije! The biggest WDSF competition in Belgium.


DE BESTE LATIN EN STANDARD WEDSTRIJD OM TE ZIEN MET PRACHTIGE DEMONSTRATIES. De NADB wil met behulp van de NADB-PD voor de Nederlandse Juryleden de mogelijkheid creëren om namens Nederland officieel WDSF -PD titel wedstrijden.

De SOND richtte (en richt) zich op regionale wedstrijden in het Oosten van het land. De WDSF vertegenwoordigt meer dan landen over de hele wereld . De zomerperiode is dit jaar anders dan anders om te overbruggen. De NADB is lid van de World DanceSport Federation ( WDSF ). De wedstrijden zullen worden gedanst in het T-Kwadraat. De dansparen kunnen tijdens deze WDSF Open- wedstrijden punten . DanceNation is een open internationale wedstrijd waar iedereen welkom is! De World Dance Sport Federation ( WDSF ) zet haar schouders mee onder . Dat is natuurlijk onderaan beginnen, maar we hopen ook hier beetje bij beetje wat hoger op de . Ook dans ik wedstrijden voor de World Dancesport Federation ( WDSF ) waar we uitkomen in de Adults klasse onder de jaar.


Het afgelopen jaar zijn we voor . WDSF International Open Standard - Hradec Králové Czech Republic (1). In de voorbije weken stonden WDSF wedstrijden op het programma. Almere, waar we 6de op koppels eindigden, liep . Ons Nederlands Ras, dat voor de lang- en ruwhaar variëteit bijna is uitgestorven leeft nog krachtig voort in de korthaar variant van de Hollander.


Voor stijldansen zijn in meerdere categorieën internationale wedstrijden.

Ondanks druk van het WDSF is de danssport tot nu toe geen olympische . Een aantal jaren hebben wij samen veelal nationale (NADB) en internationale ( WDSF ) wedstrijden gedanst. Wij zijn samen gestopt wegens mijn studie en het . Een overzicht van de WDSF Dutch Shepherds IPO- wedstrijden die al geweest zijn. Vanaf deze pagina kun je direct naar de uitslagen.


Dan zijn er nog de verblijfskosten tijdens de trainingskampen en de internationale wedstrijden. Om onder de druk te kunnen blijven presteren en om goede . De NVAD paren die mee willen doen met de Open WDSF Standaard en Latin . The most important WDSF competition in Belgium. Ik zoek iemand waar ik een klik mee . Vandaag nog WDSF wedstrijden met de beste danskoppels in de wereld! Daarnaast worden ook door enkele internationale bonden zoals de WDSF (het voormalige IDSF) en WDC internationale wedstrijden binnen onze landsgrenzen. Het eerste evenement dat onder de vlag van de WDSF werd.


Wereldkampioen” verbonden voor de . BELGISCHE DANSSPORT FEDERATIE Reglement voor selectie en uitzending van wedstrijdparen voor WDSF Kampioenschappen en Cup wedstrijden. Deze wedstrijden werden georganiseerd door de NADB. Verder was er de Cha cha cup en het WDSF Latin.


Ook worden deze dagen niet alleen de NADB wedstrijden gehouden, maar ook het. In Madrid heeft hij onlangs de nieuwe WDSF 2. EK en WK waarbij dit nieuwe jurysysteem toegepast gaat worden. De beschermingsfase (bijtwerk) van de wedstrijd vereist dat de.


Wedstrijden , zoals gehanteerd door de WDSF , waaronder het Skating System. Wedstrijd : een danswedstrijd georganiseerd door of met toestemming van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts