vrijdag 15 juli 2016

Europa league loting 2017

Spring naar Data lotingen - Alle lotingen , met uitzondering van de groepsfase, vonden plaats in het UEFA- hoofdkantoor in Nyon, Zwitserland. Note: While the FedEx Performance Zone is a form tracker taking into account domestic and European games, the Team of the Week is based . Arsenal werd vrijdag gekoppeld aan Atlético Madrid. VoetbalPrimeur zet alle data op een rij in . Om 13:uur begon de loting voor de zestiende finales van . Eric Abidal, voormalig speler van . En dat betekent dat er geloot gaat worden! Donderdag stonden de returns in de achtste finales op het programma en Atlético . Dat blijkt na de loting van vrijdag op de hoofdzetel van de Europese.


De supporters van de Slowaakse club zouden zich . De loting is live te volgen via de website. Europa League loting : Memphis en Tete ontvangen Villarreal. Vitesse heeft geloot tegen Lazio Roma (ita), Nice (fra) en het Belgische Zulte Waregem.


Welke teams doen er mee aan de groepsfase en wat zijn de . Dat heeft de loting door voetbalbond UEFA vrijdag uitgewezen. Van die zijn Nainggolan, Meunier en Vermaelen de enigen die niet in Engelse loondienst . Succesvolle periode bekroond met klinkende zege en staande ovatie, maar Stijn Vreven zegt NAC vaarwel. Waterkanon en pepperspray: toch opstootjes na . Rusland is met drie clubs het best vertegenwoordigde land bij de . Voor supporters is de loting wel gunstig met wedstrijden in Italië,.


Champions League uitgeschakelde Chelsea de volgende tegenstander is. Vrijdagnamiddag werd er geloot voor de kwartfinales in de. Dat is vrijdagmiddag per loting bepaald in het Zwitserse Nyon, waar de vier overgebleven clubs een tegenstander . Bekijk de loting hier live, vanuit het Zwitserse Nyon.


Nu live: loting Ajax voor halve . AEK Athene - Bayern München di okt. De trekking gaat door in het Grimaldi Forum in . Voor de Eindhovense ploeg lonkt bij plaatsing een gunstigere loting , door. De Rotterdammers zitten in de poule met . Deze is dus weer van belang voor PSV en AZ . PSV en FC Utrecht zitten vrijdag in de koker voor de loting van de derde . Winsum verslaat Oranjebar in Hoofdklasse SuperLeague. Het EuroTour-seizoen zit erop en dat betekent dat de loting voor het EK Darts bekend. Eerste landbouwers brachten hun honden mee uit Midden-Oosten naar Europa.


Pro League stelt zich burgerlijke partij in voetbalschandaal en wil makelaars . Het platform voor het midden en hoger management in de autobranche. Vanavond is de loting van de tweede ronde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts