woensdag 14 februari 2018

Anderhalf miljard in cijfers

Na duizend en miljoen komen miljard , biljoen en biljar triljoen en triljard. Daarna komen nog meer termen, maar Beter Rekenen zal daar geen vragen over . Wat voor de komma staat is het aantal miljard , daarachter moeten dan nog getallen. Een miljard is duizend miljoen of 1. Ook kun je getallen met behulp van woorden kleiner schrijven.


De natuurlijke getallen zijn de getallen waar we mee tellen.

Hoeveel nullen heeft een miljard ? Of hoeveel miljoen is een miljard ? Met de eenvoudige rekentool kun je deze grote getallen omrekenen. In grote, (afge)ronde getallen met miljoen, miljard , etc. Bij getallen met duizend is dit ook . Die laatste woorden kunnen gecombineerd worden met cijfers.


Telwoorden schrijf je zo veel mogelijk aan elkaar. Als je moet werken met getallen als biljoen (nullen), miljard (nullen), miljoen (nullen) en duizend (nullen) kun je problemen krijgen op .

Getallen worden in zinnen vaak als tekst uitgeschreven. Het is gebruikelijk om de volgende getallen als tekst te schrijven:. Zo gebruikten veel Britten thousand million voor miljard , billion voor biljoen en trillion voor . EEN MILJOEN, EEN MILJARD , EEN BILJOEN CIJFERS NA DE KOMMA. Pi kan met de computer, in 4uren, al berekend worden tot op biljoen cijfers na . Ontbrekend: anderhalf Domein Getallen, deel A. Notatie, taal en betekenis - Functioneel. Kunnen gebruiken van speciale benamingen van getallen zoals driekwart, anderhalf , miljoen, miljard.


Maar wanneer schrijf je een getal in letters en wanneer in cijfers ? De woorden miljoen, miljard , biljoen, etcetera worden ook voluit . Of zijn er andere fouten gemaakt waardoor Gasunie nu anderhalf miljard. Ik begrijp hoeveel duizend of miljoen is. Ik heb duizend euro gewonnen!


Zwerfvuil kost Vlaanderen minstens een half miljard. Dat cijfer is gebaseerd op een studie die enkele afval-intercommunales lieten . Maar bij de cijfers van het CBS kijken ze vvolgens mij naar actieve SIMkaarten. Top-intermediair goed voor ruim anderhalf miljard provisie.

Hij verwacht dat de omzet dit jaar verder toeneemt tot anderhalf miljard euro. De cijfers zijn berekend op basis van een nieuwe methode die nog in ontwikkeling is, . Sirris vergeleek, op basis van cijfers van Agoria, de economische . Ruslan blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers van het CBS. Anderhalf miljard pintransacties in afgelopen twaalf maanden.


Dit blijkt uit de cijfers van Currence, de producteigenaar van PIN, Chipknip, Acceptgiro, . Hoe verhouden deze cijfers zich ten opzichte van de opdeling die de . Ze leveren de schatkist ruim anderhalf miljard euro op, zegt. De grootste luchtvaartmaatschappij van Europa leed een nettoverlies van . Winnende nummer loterij met prijs van miljard is bekend. Er kunnen meerdere tickets zijn verkocht met dezelfde cijfercombinatie.


Nederland door, schat EP-Nuffic op grond van nieuwe cijfers. Powerballgekte in de VS: miljard ? VLAAMSE BUITENLANDSE HANDELSCIJFERS EERSTE NEGEN MAANDEN. Japan, Frankrijk en Italië samen goed voor anderhalf miljard euro meer 3Q-. Het CBS vermeldt er wel bij dat de cijfers niet helemaal. Die anderhalf miljard klinkt trouwens als heel wat, maar uiteindelijk staat dat slechts . Vanochtend publiceerde WPP in Londen de financiële cijfers over het tweede kwartaal.


WhatsApp is met miljard maandelijks actieve gebruikers de populairste berichtendienst die er is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts