donderdag 8 februari 2018

Accessoires speeltoren

Bestel Direct Online of kom kijken in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam! Maak je huisje helemaal af met de speelaccessoires zoals een bel, brievenbus en glijbaan. Allemaal verkrijgbaar in veel verschillende leuke kleurtjes! Met deze accessoires kunt u uw speeltoestel leuk uitbreiden. Speeltoestel accessoires voor speelhuisjes en -torens.


Telescoop geel of blauw Geleverd incl.

Als je speeltoestel een handgreep mist ben je bij Pelckmans aan het juiste adres. Accessoires die de kinderen absoluut geweldig zullen vinden zijn de . Voor elke speeltoestel en schommel hebben wij wel de bijpassende accessoires. Een schommelzitje of een glijbaan of voor een trapeze met ringen of . De speeltoren wordt geleverd als bouwpakket, zonder accessoires , . Van Kinderglijbaan en Grondankers tot Jungle . Naam oplopen Naam aflopen Prijs oplopen Prijs . Met dit UV-bestendige speeltoestel voor buiten met kleurrijke accessoires , kunt u uw . Een speeltoestel , ook wel speeltoren genoem is een combinatie van.

Monteerbaar op elk speeltoestel ! Periscoop voor kinderen, speeltoren accessoires. Houten speeltoestel schommel excl. Wij verkopen houten speeltoren met schuifaf en schommels. Jungle Gym speeltoren Jungle Tower, montagekit inclusief glijbaan en houtpakket op . Koop nu een houten speeltoestel voor buiten: een speelhuisje hout voor in de tuin,.


Ontdek ons ruim aanbod speeltoestelen. In deze categorie vind u alle losse accessoires die u kunt bevestigen op het speeltoestel. Wat dacht u van een leuke schommel, ringen of touwladder aan uw. Schommelzitjes, rekstokken, ringensets, touwladders, knopentouwen, handgrepen, . Klauteren naar boven via de ladder, trap of klimnet is een uitdaging op zich.


Dan kan je altijd via de glijbaan naar . Wel zit bij ieder speeltoestel de glijbaan inbegrepen. Een klimtouw, een rode of blauwe glijbaan, een schommelzitje of toverspiegel. Te koop: Verschillende accessoires voor een speeltoren , speelhut, speelhuis.


U kunt deze kwalitatief zeer hoogwaardige speeltoren zo groot en uitgebreid. Ideaal voor peuters, kleuter en kinderen. De Boot Module is niets zonder haar zeevaartkundige accessoires.

Hoe navigeer je je anders naar verre oceanen en zeemeerminnen? Terug naar: Speeltuigen en accessoires voor openbaar domein. Dit speeltoestel Variant heeft de afmeting van 4x 1x 3cm. Allerlei accessoires kunnen naar wens worden toegevoeg zoals een stuurtje, telescoop of . Uw specialist in Jungle gym speeltorens , schommels en aanverwante. Ook voor speeltorens volledig voor u op maat gemaakt.


Of natuurlijk maakt u een keuze uit de vele accessoires in onze showroom. Daan speeltoestel met een dubbele schommel, accessoires als telescoop, . De Elias Toren is nu ook beschikbaar met schommel en een extra set kleurige accessoires die de speeltoren nog leuker maakt voor de kids ! Van een complete speeltoren , waarop u kunt klimmen, klauteren en vanaf kunt glijden, tot een vrijstaande schommel. De accessoires zijn zo uitgebrei dat er . Goedkoop een speelhuisje of speeltoestel kopen? Bestel je speeltoestel extra voordelig bij Heuts.


Het beste buitenspeelgoed voor de laagste prijs! EXIT Aksent houten speeltoren met 2-zits schommel - grijs bestellen? Breid je Nieuwpoort-schommel uit met deze leuke houten speeltoren en vertienvoudig het plezier van je kinderen!


Bij Outdoorspeelgoed vindt u een grote collectie speeltorens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts