dinsdag 4 oktober 2016

Discoschaatsen leuven

Je kan altijd schaatsen zolang als de publieke schaatsbeurt duurt. Opgelet: dit artikel lijkt al van een tijdje geleden te zijn. Dit is mogelijk niet de meest recente . De leuke beats tijdens het discoschaatsen , of toch liever een rustige schaatsbeurt? Elke vrijdag van 19htot 22h! Discoschaatsen : elke vrijdagavond vanaf medio september tot de laatste . Kunstschaatsen, hockey, discoschaatsen.


Met een kleurrijke lichtshow en de beats . Vandaag ben ik gaan kijken naar een wedstrijd. Een avondje discoschaatsen met wat vrienden is ook wel een aanrader. Dat het slecht weer is moeten we u niet meer vertellen. Voor de meeste is dat balen, zeker nu het krokusvakantie is.


Die avond gaan we tussen 19uen 22ugenieten van Disco Schaatsen. In de arena is plaats voor 6toeschouwers. Bergwijn over dolletjes en discoschaatsen met Abdelhak Nouri.


IJshockeylessen, discoschaatsen en verjaardagsfeestjes zijn allemaal mogelijk en vaak ook tegen voordelige studentenprijzen. Vanavond is het weer zo ver, we gaan eindelijk terug discoschaatsen ! Dacht je dat je al alles gezien had? Een giga poolparty in het enorme zwembadcomplex en discoschaatsen op de full-size schaatsbaan zijn pas . WIN WIN WIN Wie tijdens het disco schaatsen op oktober verkleed komt maakt kans . Liedekerke en beginnen we met een gratis discoschaatsen. Joepie, vrijdag is het weer tijd om te discoschaatsen ! De ijsbaan organiseert ook verjaardagsfeestjes voor kinderen, discoschaatsen , . Vrij schaatsen, kunstschaatsen, discoschaatsen , feesten, sportkampen,.


Doe jullie dansschaatsen al maar aan want het is discoschaatsen ! Dansen op schaatsen, wie daagt de leiding uit? De activiteit wordt georganiseerd. Steenokkerzeel Steengoed - Tieneractiviteit: discoschaatsen.


Leuvense schaatspiste komt op toerental. IJsbaan leuven : Cirkel The Making Off. Botanische Tuinen maakt gebruik van cookies. Te gekke muziek, een uitstekende dj en een fantastische computergestuurde lichtshow.


De elementen maken van elke vrijdagavond bij . Instagram contents and statistics is on the web with a new. Geniet met je vrienden, familie of jeugdvereniging van een heerlijke schaatsbeurt op de muziek van onze live. Gezellig schaatsen met de hele familie! Een verduisterde ijspiste en kleurrijke . Kom je vanavond ook discoschaatsen ? Case stus ice rink leuven ijsbaanleuven indoor jpg ijsbaan enjoy indoor fun at the city s ice skating.


We kiezen bewust niet voor het disco-schaatsen om de mensen die niet. Haasrode is er elke vrijdag de mogelijkheid tot discoschaatsen. De schaatsbaan in leuven is doorlopend open van 9utot 21u30. De vrijdag is het discoschaatsen.


Een Zamboni is een ijsdweilmachine die de de ijsbanen onderhoudt. Kom vrijdag een laatste keer discoschaatsen met je vrienden en ontvang . Een nieuwe week, een nieuwe DJ tijdens het disco schaatsen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts