donderdag 13 oktober 2016

Kan een pauw vliegen

Er zijn twee soorten: de blauwe pauw (Pavo cristatus) en de groene pauw (Pavo muticus). Ze vliegen uitstekend en rusten graag op een hoge plaats. En dan bedoel ik niet naar de top van de boom, maar 3meter over een rivier! Ze kunnen wel vliegen , maar niet zo lang en hoog.


Door hun harde roep waarschuwen pauwen elkaar voor gevaar. De pauwenhaan kan heel hard schreeuwen.

Maar hij laat ook van zich horen als hij wil gaan paren. Komt het vaker voor dat een pauw zomaar vertrekt en zijn hen in de. In een afgesloten ren is elk dier bij huis te houden, een pauw komt echter pas echt tot zijn recht wanneer hij vrij rond kan lopen. Er zijn drie soorten pauwen: de blauwe pauw , de groene pauw en de congopauw.


Pauwenhanen, behalve die van de Congopauw , hebben een zogenaamde sleep die kan uitgroeien tot een lengte van wel meter. Men kan zitstokken aanbrengen zodat de pauw niet zelf een overnachtingsplek gaat uitzoeken. In gevangenschap kan een pauw tot jaar oud worden.


Het zijn nieuwsgierige dieren die hard kunnen rennen en goed vliegen. De groene pauw kan lange vluchten maken en wordt vaak vliegend.

Wellicht vroeg u het zich wel eens af: kunnen pauwen vliegen ? Een Amerikaanse kunstenares die onlangs met haar pauw in het vliegtuig wilde stappen op het. Een pauw kan een harem van maar liefst vijf vrouwtjes aantrekken en vader. Pauw opgevoed namelijk en zal daarover veel willen posten. Hij loopt nu steeds achter me aan en wanneer ik hem roep vliegt hij naar me toe.


Terwijl ze rondvliegen bij de boerderij kan een roofvogel ze vangen. Trots als een Pauw , en dat mag ook wel! Je vind mij meestal op de grond maar mocht het nodig zijn, kan ik vliegen. Vrouwtjes heten ook wel pauwinnen. Omdat de staart vrij licht is, kan een pauw enkele minuten in die positie blijven . Foto boven: pauwen kunnen goed vliegen en slapen graag hoog, zoals op het . Zelfs twee tot drie keer langer door zijn lange staartpluimen.


Bij gevaar kan de pauw goed vliegen ,. Als de blauwe pauw jaar is, is hij geslachtsrijp. Deze pauw heeft een broedduur van ± dagen. De blauwe pauw komt voornamelijk voor in Sri Lanka en India.


De meeste pauwen vliegen gewoon rond het huis. Misschien als hij geleewiekt is kan je hem in een achtertuin .

In Amerika mogen reizigers met hun (huis)dier vliegen als het dier hen emotionele steun kan bieden. Denk aan een hulphond die iemand met . Ik keek op internet wat er nodig was om een pauw te houden. Nederlands - Turks op Glosbe, online woordenboek, gratis. Het is tijd om de pauw te laten vliegen.


Hij komt in India in het wild voor. Hij zoekt eten op de grond en slaapt in de boom. De eigenaar is de wanhoop nabij omdat hij de dieren niet kan vangen. Ik kan niet zwemmen, Spaanse pauw.


Maar dit kan nog wel eens voor problemen zorgen. New Jersey naar Los Angeles wilde vliegen , had een extra stoel gekocht voor de pauw. Sinds enkele weken krijgen wij dagelijks bezoek van een pauw in onze tuin.


Hij is in staat om lange afstanden te vliegen. Een vogel met ring gevonden of gezien, waar kan ik dat doorgeven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts