maandag 17 oktober 2016

Rolbezem tractor

Klik hier voor meer specificaties over onze rolbezems , zowel geschikt voor tractoren als bestelwagens. Werkendam, Noord-Brabant, Nederland. Veegmachine Lansto 1 80cm breed rolveger, rolbezem elec st. Hydraulische rolbezem bezem tractor trekker goed werkende rolbezem voor achter de . Toepassingsgebied: ReinigingCERES.


Standaard voor alle modellen: - hydraulische aandrijving - zeer grote industrie zwenkwielen met afdichting - hoogte instelling dmv zwaar uitgevoerde . Deze veegmachine is geschikt voor iedere minitractor en compacttractor, leverbaar in 120cm en 150cm, naar wens met of zonder vangbak. Nido rolbezems verwijderen op krachtige wijze sneeuw van fietspaden en wegen. Nido hydraulische rolbezem model HF – kleine tractoren. Omschrijving , Trekker met rolbezem. Zowel in de fronthef als in de achterhef te gebruiken ook kan de bezem in combinatie met een . Onafhankelijke marktplaats voor landbouwmechanisatie.


Voor het vegen van uw straat of terrein kunt u de tractor met rolbezem inhuren ( incl. Chauffeur) Deze bezem is door zijn combinatie van kunstof en staaldraden . De rolbezem voor tractoren verwijdert snel alle smerigheid van trottoirs, wegen, parkeerterreinen en opslagplaatsen. Categorie Rolbezem van veiling Landbouwmechanisatie machines te Berkenwoude op BVA Auctions. De Holaras Basic veegmachines zijn uitermate geschik voor het reinigen van hallen, fabrieksterreinen, bouwplaatsen, wegopbrekingen, straten en fietspaden.


En met de rolbezem en grondschuif wordt ook het terrein rondom het werkgebied . Met onze rolbezem kunnen we na het zaaien langs bestrating alles weer schoon opleveren. Ook is deze machine geschikt voor het vegen van sneeuw. Wij hebben altijd een ruime voorraad gebruikte . De komst van de Ferrari tuintrekker met schuif en rolbezem was invulling van een.


Betrokkenhei service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van onze organisatie. Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en. Wielshovel met zware rolbezem hydr. Deze kan achter en naast de tractor werken met een breedte van 1cm. De reeds aanwezige rolbezem is voorzien van opvangbak met kiepinrichting voor . Kom een veegmachine huren bij Lemerij Verhuur Snel alles schoon vegen!


Bent u het aanvegen van de straat met een bezem ook beu. Merk: Sweep M-mulder M-Sweep Type: M-SWEEP PROF TV 23-punts/fronthef op wielen - demo. Aangeboden door ADJ Milieutechniek Neem direct . Deze tractoren zijn kenmerkend door laag gewicht, laag zwaarte punt,. Casorzo P150R Bezem met sneeuwschuif afgeleverd.


Op zandgronden is een op de trekker gemonteerde rolbezem vaak. Britains 432- NC bakje met rolbezem veger 1:32. Keurig trekkertje waarvan alles werkt. Van minigraver tot tractoren , en van shovel tot grote kranen en rupsvoertuigen!


Tractor + rolbezem en modderschuif.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts