woensdag 10 januari 2018

Miljoen miljard biljoen biljard triljoen triljard

Na duizend en miljoen komen miljard , biljoen en biljard , triljoen en triljard. Sommige mensen weten dat daarna een triljoen en een triljard. Zo gebruikten veel Britten thousand million voor miljard , billion voor biljoen en trillion voor triljoen.


Of hoeveel miljoen is een miljard ? Hoeveel miljoen is één miljard of triljoen , zoek het uit met onderstaande tool! Zie hiervoor lijst met grote getallen van.

Toegevoegd na minuut: Zo gaat het rijtje. Na honderd miljard komt dus biljoen. Na een miljard komt een biljoen (en daarna biljard). Een triljoen is een miljard keer zoveel als een miljard.


Een quadriljoen is duizend keer . Eén triljard tweehonderdvierendertig triljoen vijfhonderdzevenenzestig biljard achthonderdnegentig biljoen honderddrieëntwintig miljard vierhonderdzesenvijftig miljoen. Dan hebben we ook nog triljoen en triljard. Miljoen , miljard , biljoen , biljard.

Na de triljard gaat het nog even door: quadriljoen en quadriljar googol, . Deze NRC-Code gaat over ons doen en laten als journalistieke medewerker van NRC Media, als verslaggever, eindredacteur, fotoredacteur, vormgever, chef of . Daarna volgen een aantal oefeningen . Een lichtjaar komt overeen met 9. Nederlands wordt uitgedrukt als miljard. Achttien nulletjes heeft een triljoen en dan komt een triljard. Ontbrekend: triljard Staatsschuld Japan nadert magische grens van duizend biljoen. Dan volgt een miljard (nullen),. Voor n na getallen als miljoen en miljard komt altijd een spatie.


Daarom staan ze los van het geschreven aantal. Dus ons triljoen is 10^maar hun trillion is 10^1 oftewel daar zit al een . De meeste mensen weten nog wel wat een miljard is, bij triljard wordt het al een stuk. Voor de eerste opdracht was het de bedoeling om miljard te.


Schrijf het getal anders op aantal fouten Tirza: Tirza miljoen = miljoen. Belachelijk eigenlijk die aantallen. Er zijn miljard mensen op aarde, dus die . Een miljard is duizend miljoen of 1. Mega een hoeveelheid van één miljoen eenheden.

Ek weet ons gebruik miljoen en biljoen anders as in Engels, maar ek kan. Het grootste getal dat in woorden is uit. Melkwegstelsel is er één van 100.


X 2triljard kilometer=triljoen X 2triljard kilometer=X 10^42. We zien hier,dat gemakkelijk uit de prefix voor biljard X = peta, het Griekse. Waar komt het woord cijfer vandaan? Allofmpbiedt in totaal miljoen nummers aan, waardoor de schadeclaim oploopt tot biljoen dollar,. Ek dink ons het erger verwarring oor die terme miljard en biljoen.


Oftewel tien tot de macht vijftien (10^15). Ik bleef maar nullen zetten achter het getal na honderd triljard. Amerika is het million, billion, trillion, . Zwaartekracht is een triljoen maal triljoen maal triljoen keer zwakker. Ik wil honderd miljoen biljoen robots. Fotografisch geheugen, IQ van een miljard , muziek ook.


De Japanse staatsschuld is afgelopen kwartaal voor het eerst opgelopen tot boven de duizend biljoen (ofwel een miljoen miljard ) yen. De volgorde is als volgt: miljoen (nullen), miljard (9), biljoen (12), biljard (15), triljoen (18), triljard (). Hoe zit het dan met onze biljoen.


GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets. Niet veel mensen zullen er iets op tegen hebben om een miljoen per maand te verdienen. Hoeveel tijd zou het Kees de Boer kosten om miljard spijkers in een plank te slaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts