donderdag 25 oktober 2018

Van vliet overleden

De oprichter van de Inter-Sprint Groep is jaar geworden. Vastgoedhandelaar Sjaak van Vliet is totaal onverwacht overleden. Van meerdere kanten wordt bevestigd dat hij vanmorgen in de sportschool . Op 77-jarige leeftijd is gisteren, donderdag augustus, Job van Vliet overleden.


Van Vliet (59) kreeg tijdens het sporten een hartaanval en kon niet meer gereanimeerd worden. Herman van Vliet is afgelopen vrijdag na een kort ziekbed overleden.

De organist zou komende zaterdag nog een orgelconcert geven in de . Ondernemer Sjaak van Vliet is overleden. Overlijdensbericht en condoleances voor Job A. Vrijdag september is Jan van Vliet op jarige leeftijd overleden. Jan was prominent lid van CKC en een bijzonder mens. Vandaag overleed onverwachts op 59-jarige leeftijd Sjaak van Vliet , één van de oprichters van vastgoedbedrijf Solidiam.


Schnitgerfestival Groningen wo okt. Hij zou op zaterdag juni een orgelconcert geven . Zoon van Leendert Kraan en Sara Kruit.

Rob van Vliet overleden Rob van Vliet (sr) is overleden. Dit heeft Ben van Delden , de voormalige voorzitter van voetbalvereniging SVDPW - Sportpark. Afgelopen donderdag is op 77-jarige leeftijd Job van Vliet , de oprichter en eigenaar van de Inter-Sprint Groep, overleden.


Klaas is pas op latere leeftijd gaan voetballen, zodoende kwam hij in het seniorenelftal van Hans Wilhelm terecht. Op maandag april is Roland van Vliet op 55-jarige leeftijd overleden , nadat hij afgelopen winter ernstig ziek was geworden. Roland leeft door in zijn boeken en de vele herinneringen die de mensen van hem . Rob was ruim jaar lid van onze . Vorige week is op 77-jarige leeftijd Job van Vliet , de oprichter en eigenaar van de Inter-Sprint Groep, overleden. Piet was medeoprichter van SVGT, jaar voorzitter en erelid van die vereniging.


Gerrit Hendriks van Vliet had als beroep: rolreder, gaandehouder molen Het Spinbol. Cyril Holtkamp, Jos van Aerts, Joop . Ontdek gratis de stamboom van Anna van Vliet om zo alles te vernemen over. Vliet -Lichtvel laatste bewoner van Huize Frankendael, overleden.


Om reden van privacy worden hier alleen de kinderen van Hermanus van Vliet weergegeven, die reeds overleden zijn. R utger vandcn Boetfelaar , Heer van C arnis. PDF KAART ONLINE - Pijnacker - Onze redactie heeft vandaag het verdrietige . Dankzij de steun en professionele begeleiding van Patricia van Vliet hebben wij.


Naar nu bekend is geworden, is Peter van Vliet , voormalig topman van KLM Nederlan op maandag augustus op 81-jarige leeftijd overleden.

Eddy van Vliet heeft dertien dichtbundels op . Dick van Vliet , ruim dertig jaar kerkvoog is op mei op 83-jarige leeftijd overleden. In het dagelijks leven was hij hoofd financiën van de . NAARDEN - Voormalig olympisch zwemkampioene Nel van Vliet is woensdag op 79-jarige leeftijd in Naarden overleden. Voormalig wielrenner Arie van Vliet is gisteren op 85-jarige leeftijd in zijn woonplaats Woerden overleden. Deze documenten kun je bewaren en later aan ons geven.


Als je dierbare in een ziekenhuis of een zorgcentrum is overleden , hoef je de arts niet zelf te bellen, . Op mei is oud Radio Veronica nieuwslezer en DJ Jos van Vliet op jarige leeftijd overleden in Roquefort les pins in Frankrijk. Voormalig AZ-middenvelder Barend van Vliet is maandag januari op 85-jarige leeftijd in zijn geboortestad Zaandam overleden. Vliet -Goosens overleden , moeder van Else Koning- van Vliet , gewoond hebbend Van Vredenburchplantsoen 1. Vliet , emeritus predikant te Leusden, is gisteren overleden. Voorouders (en nakomelingen) van Johanna van Vliet.


Novum) - Nel van Vliet is woensdag in haar woonplaats Naarden overleden. Met groot verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van Remco van Vliet. Remco was lange tijd lid van onze vereniging. Hij werd lid van de Ouderkerkse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts