dinsdag 14 april 2015

Weitech garden protector 2 handleiding

Weitec - producten voor bescherming buiten:. WEITECH GARDEN PROTECTOR KATTENVERJAGER. De handleiding zei dat het juist een paar weken kon duren voor ze zich er echt . Weitech garden protector kattenverjager op zonne-energie. Levensduur van de batterijen hangt af van het aantal activaties.


Spatwaterdicht (let op: een weitech mag NOOIT vol in de regen hangen). Het apparaat wordt geleverd met hulpstukken om daarmee de mogelijkheid te. V 8mAh opgeladen door het geïntegreerde zonnepaneel die door . Verder goed te installeren, duidelijke handleiding. Een Weitech Garden protector is een apparaat waarmee u bepaalde . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Handleiding van de Weitech waarin o. Ik heb een ogenschijnlijk populair model gekocht: Weitech Garden protector.


Garden Protector niet te richten naar de tuin van de buur, of naar een openbare plaats. Some old cats or dogs may have hearing that is less sensitive to high- frequency ultrasound (all the more so if they have floppy ears). PetSafe Staywell Magnetische Hanger stuks.


Levering gemiddeld binnen dagen. Helaas is dit niet terug te vinden in de handleiding maar wel noodzakelijk als je. PEST GARDEN PROTECTOR MET FLASH LIGHT ST. Laat je informeren en lees altijd voor gebruik de handleiding. Garantie: jaar Geschikt voor : Universeel toepasbaar.


The Best Collectibles We Supply At Wholesale Prices And Save!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts