vrijdag 26 augustus 2016

Hoe maak je een screenshot met samsung

Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van . De mogelijkheid om screenshot te maken zit al sinds jaar en dag in iOS. Screenshot maken van je Samsung Swerkt als volgt. Hier lees je hoe , en wat je verder allemaal kunt met de extra . Hieronder vind je een overzicht van hoe je een screenshot maakt op je.


Hoe maak je voor iedere telefoon een screenshot.

Als je een Android telefoon van het merk Samsung hebt, werkt het net iets anders. Niet iedereen weet hoe je een screenshot kan maken, dus vandaar. In alle versies van Windows maak je op deze manier een screenshot. Met de SNeo kon je screenshots maken door met je palm te swipen. Dit wil ik met de Aook maar ik kan niet vinden hoe dit moet.


Maak de uiteindelijke screenshot door op het vinkje te drukken. Voordat Samsung Android versie 4. Het nemen van een screenshot op een Android telefoon of tablet is een fluitje van een cent.

Omdat er per toestel en per Android-versie . Methode 1: druk de home-knop en de power-knop tegelijk in. Als je een screenshot wilt maken, controleer je eerst of de afbeelding die je wilt. Op deze website leren wij u een printscreen te maken van de Samsung tablet. Door de simpele stappen op te volgen maakt u een screenshot.


Dit zijn de manieren waarop je een screenshot kan maken en. U kunt een foto maken van het scherm van uw telefoon of tablet. Lees hoe u het scherm op uw iOS-apparaat vastlegt. Wil je een screenshot nemen met de Samsung Gaaxy S8? De vraag is nu: hoe neem je een screenshot ? Hoe tof deze manier om een schermafbeelding te maken ook is, er is een simpeler . Op deze pagina leggen wij je uit welke opties je hebt.


Samsung Galaxy Tab tablets – Druk voor langere tijd de terug-knop in, . Dat leggen we hieronder uit voor een laptop met een Windows besturingssysteem. Door Apple wordt het nieuwe gebruikers niet . Samsung is een van de fabrikanten die een uitzondering vormt bij de oudere . Maak je regelmatig gebruik van deze app, pin hem dan vast aan de taakbalk zodat. Geen idee wat er gewijzigd is want eerst had ik hier geen .

Ik heb sinds enige weken de nieuwe Samsung S4. Het maken van een screenshot op een Sony gsm is gelukkig heel eenvoudig en in dit artikel zal ik uitleggen hoe je een screenshot maakt met een Sony . Every company does its screenshot interface a little different, and this is one area where OnePlus deviates from the stock Android experience. Hieronder staat kort toegelicht hoe je een screenshot kunt maken voor verschillende.


Doing away with the hard home button since its last flagship device, Samsung is actually making it easier to take screenshot on Galaxy S9. Met een screenshot wordt een foto gemaakt van wat je op dat . Hier onder laat ik zien hoe je een screenshot kunt maken en delen:. Open je vervolgens Voorvertoning en maak je een nieuw document aan zal dit document. Je kent het wel, je komt iets handigs tegen op het web en je wilt daar graag een afbeelding van maken. The following steps will walk you through how to take a picture of what is happening on your screen.


In dit geval kan een screenshot. Opgelost: Hallo iedereen Ik zou graag screenshots maken met de Samsung S weet iemand welke toetsen je moet gebruiken? Een screenshot maken: hoe doe je dat? Hiermee maak je een schermafbeelding van het volledige scherm.


Heeft iemand enig idee wat dit met security te maken . Method 1: The fastest way to take a screenshot on your Surface device is to hold down the Windows logo on the front of the device and then . Heb je een Samsung , HTC, Sony of LG apparaat met daarop het Android. Nadat je dit gedaan hebt zal je screenshot tevoorschijn komen, en kun je hier mee . Een printscreen maken wordt dat genoem ofwel een screenshot of beeldschermafdruk maken. Vervolgens maak je een screenshot van de webpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts