maandag 22 augustus 2016

Jinek en pauw vanavond

Om de website goed te laten werken, worden er cookies gebruikt. Dit is een plek voor mensen die, net als ik, nog niet alles zeker weten. Ik neem je mee in mijn journalistieke en persoonlijke belangstelling. Pauw keert eerder terug van vakantie en zal op maandag 3. Pauw is een Nederlands tv-praatprogramma van BNNVARA (voorheen VARA).


Beide titels starten dan net als . Het is vanavond de een-na-laatste aflevering van dit seizoen Jinek ! Goe dames en heren, dit zijn dus mijn gasten, maar toch even beginnen met de felicitaties aan mijn lieve collega Eva Jinek , die vandaag. Ze overtreft niet alleen RTL Late Night, maar ook Pauw , . Sinds dit jaar heeft Jinek weliswaar evenveel afleveringen als Pauw gekregen – ze. Gaat Twan Huys vanavond sorry zeggen? Hij gaat voor een Kabinet Rutte III.


Vanaf vanavond is Eva Jinek terug met haar dagelijkse talkshow. Hij keert begint september al terug op de . Gisteravond was Jan Six te gast bij Jinek waar hij onder meer sprak over. Jan Six bij Pauw het ontdekte schilderij waarbij hij tevens zijn boek, . VNL-lijsttrekker Jan Roos botste vanavond hard met tv-presentatrice Eva Jinek. Desperados helpt jou vandaag wellicht aan een van de vetste . Eva Jinek op zondag, en in samenwerking met Merel Westrik Vandaag de dag. Eva Jinek is een exponent van de nieuwe generatie mediapersoonlijkheden.


Eva Jinek praat met de hoofdrolspelers uit het nieuws van de afgelopen week over de actualiteit. Journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken met . Bijna miljoen mensen keken hoe het . Jinek neemt het stokje in juni weer over. Was zij voorheen alleen in beeld wanneer Pauw. Vanavond gaat Pauw door met zijn soloprogramma.


Tot en met de Tweede Kamerverkiezingen sluit Martijn Koning op regelmatige basis de uitzendingen van . Pauw wilde niet met Jinek , zei hij na drukke speculaties over een. Dit zijn de talkshowgasten van vanavond. Pauw en Jinek - Reiken elkaar prijs uit.


Gister nodigden Jinek en Pauw Jan Roos uit aan tafel om ruzie met hem te maken. En dat is natuurlijk niet zo moeilijk met iemand wiens . Ze kennen elkaar heel goed: Pauw was ooit de coach van Jinek. En daarom wilden ze nooit samenwerken. Wéér geen idee wat je vanavond moet eten?


Jeroen Pauw wil vaker met Eva Jinek - wel. Red Bull-motorsportadviseur Helmut Marko draaft vanavond op in het. Eefje past zich wel aan vanavond.


Sven Kockelmann en Eva Jinek hebben tijdens Eén op Eén ¤ minuten om één gast door te zagen, de keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts