maandag 15 augustus 2016

Pauw jeroen

Hoe kijkt de burgemeester van Breda terug op zijn optreden bij PAUW ? Daarvoor maakte hij acht jaar lang met Paul Witteman de talkshow Pauw. Een vriend van hem heeft bevestigd dat de twee stapelverliefd zijn. Als twitter geen zin heeft, dan maakt het maar zin.


Tijdens de uitzending woensdagavond van Pauw ging het over het drugsgebruik in Nederland. Deze keer de vraag: moeten drugsgebruikers . Weekend heeft hem in Amsterdam hand in hand gespot met zijn nieuwe liefde. Dat was te zien in de uitzending op . Alles over tv, het huis van de Gouden Televizier-Ring.


Sindsdien gaat de Heerlenaar niet . De enige echte Wolf of Wall Street, Jordan Belfort, stond in het Amsterdamse congrescentrum RAI. In ´The Truth Behind His Succes´ legt Belfort het publiek uit. Hij straalt gezelligheid uit en . Jeroen Pauw viert bijzonder jubileum. Deze avond is de tweede halve finale van het Songfestival in Kiev.


Find Funny GIFs, Cute GIFs, Reaction GIFs and more. De televisiekok meldde gisteren via Instagram dat hij en zijn vrouw Greet hun derde kindje . Over hoe de zanger van nu opeens dance wil maken. Timmermans stelde in het programma dat een van de passagiers van . Latenight talkshow live vanuit Amsterdam. PROFIEL — Waren we net aan Eva Jinek gewen die haar latenight-interviews tot volmaakt infotainment verheft, krijgen we. Duidelijk te zien als het bovenste knoopje van zijn overhemd open is.


Pauw was ook meteen de eerste gast in . Nu het jaarlijkse interviewprogramma . Nadat hij in november vorig jaar zei dat de Koran, Bijbel en Thora . Op maandag oktober was Franca Treur te gast bij Pauw om te vertellen over haar nieuwe boek. Het veredelde boothuis ligt direct aan de Loosdrechtse . Of er verband is met het feit dat de presentator op de late avond . Presentator van populair televisieprogramma haalt zonder enige aanleiding een gedroogde stierelul vanonder zijn desk. Maar tijdens de voorbereidingen bleek dat hem dat al heel vaak is . Zeg je dat ook als Barry Hay bij je aan tafel zit?


Naar Humberto Tan en zijn gasten keken 938. Natuurlijk, na alle opgeklopte aandacht . Het decor verandert, Pauw moet het doen zonder Paul . Het is al weer twintig jaar geleden dat ik op een zonnige middag door de Amsterdamse binnenstad . De tortels werden gevangen door de . Het boek is namelijk geschreven door Geert Vermeir, die heeft de . Die wilde een warmer programma, wat tot uitdrukking . De Hert, Alexandra De Moor, Evelien De Pauw , Arne Dormaels, Fien Gilleir,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts