vrijdag 18 mei 2018

Ajax appie

Ik heb best wel eens stukjes over spelers geschreven die minder positief waren, maar over Appie valt er niets negatiefs te schrijven. Ajax ontving donderdag heel slecht nieuws over de toestand van Abdelhak Nouri. Bij de Ajacied is ernstige en blijvende hersenschade geconstateerd. Het is inmiddels ruim maanden geleden dat Abdelhak Nouri tijdens een oefenwedstrijd van Ajax in Oostenrijk in elkaar stortte op het veld. Ajax nieuws - De zaakwaarnemer van Abdelhak Nouri, Nathan van.


Voetbal International aan dat hij iedere week bij Appie langs gaat.

De selectie van Ajax is op trainingskamp om zich voor te bereiden op. De periode vanaf het moment dat Appie in elkaar zakte, tot hij met de . Nouri, opgegroeid in Nieuw-West, speelt al sinds zijn zevende bij Ajax. Hij ligt op een gewone verpleegafdeling van een ziekenhuis en verkeert in stabiele toestand. League-duel tegen Ajax een wit shirt met als opschrift Stay Strong Appie.


Vader Mohamed Nouri bedankt Ajax -supporters en vele anderen voor hun medeleven met zijn zoon Appie. Als de menigte aanzwelt, heeft zijn zoon Abderrahim . Ajax heeft opnieuw een update gegeven rond de situatie van Ajacied Abdelhak Nouri.

Duizenden fans van Ajax verzamelden zich vrijdagavond in bij het huis van Abdelhak Nouri om hun steun te betuigen aan Appie en zijn familie. Amsterdam football club Ajax now says it accepts full responsibility for the injuries suffered by young player Abdelhak Nouri who suffered . The family of Ajax player Abdelhak Nouri are to ask a Dutch FA arbitration panel to hold the club responsible for the permanent brain injuries . Ajax feliciteert hem met bovenstaande, ontroerende video. Appie wordt in slaap gehouden om hem zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen. Onze gedachten zijn bij hem en zijn familie. Voor Abdelhak Nouri kon de avond van Ajax - Willem II niet meer stuk.


Abdelhak Appie Nouri was placed in an induced coma at a hospital . The condition of Ajax midfielder Abdelhak Nouri is improving, more than a year after he. BV maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek makkelijker en persoonlijker te maken. Appie Nouri is stilletjesaan aan de beterhand. De speler van Ajax liep vorige jaar zware hersenschade op na een hartstilstan maa . De jonge voetballer van Ajax kreeg vorig jaar tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk een hartstilstand. Tegenover de Italiaanse pers verklaarde hij dat het rugnummer een eerbetoon aan Nouri is.


De nu 21-jarige droeg bij Ajax rugnummer toen . Terwijl u de verslagen leest over de eerste WK-wedstrijden, gaat maandag een deel van de Ajax -selectie in training voor het nieuwe seizoen. Volgens de familie is Ajax aansprakelijk voor de ernstige gevolgen van het moment. Wat wij al vermoedden, namelijk dat er veel te laat is begonnen met .

De familie van de 20-jarige middenvelder bracht maandag via Ajax een . Het is voor Appie en de familie fijn dat er na een jaar eindelijk duidelijkheid is. Dat Ajax het zo lang heeft laten duren, dat is niet goed geweest” . Vandaag is het alweer een jaar geleden dat Abdelhak Nouri werd getroffen door het noodlot. De beelden van de schermen om hem heen, van . De situatie van Abdelhak Nouri is onveranderd. Krijg 2XEURO om GRATIS de WEDSTRIJDEN van AJAX mee te voorspellen bij MR GREEN! George Ogararu denkt nog iedere dag aan Abdelhak Nouri.


De voormalig Ajax - verdediger plaatste een emotioneel bericht op zijn eigen . Groot verdriet in de (voetbal)wereld. Snijdend ongeloof in zijn familie. Ajax verantwoordelijk voor situatie, reanimatie op het veld kwam te laat op gang.


Die warme zomerdag in Zillertal heeft nog altijd een grote impact, op iedereen, en zeker de mensen die in het dorpje bij de wedstrijd van Ajax. Henk Spaan over zijn boek over Abdelhak Nouri. Matthijs de Ligt werd gisteren uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij Ajax. De 18- jarige aanvoerder speelde, ondanks de tegenslagen, een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts