vrijdag 1 juni 2018

Nieuwste amd processor

Tijd om de balans op te maken: welke . AMD voegt een nieuwe budgetprocessor met geïntegreerde gpu toe . Twijfel je tussen een AMD of een Intel processor ? In deze FAQ worden de verschillen tussen Intel en AMD processoren uitgebreid besproken. De CES in Las Vegas, de plek voor het presenteren van nieuwe producten, concepten en diensten. Ook AMD maakt er gretig gebruik van en presenteert haar .

Recent zijn er nieuwe AMD Ryzen Raven Ridge processoren uitgekomen en wederom laat AMD zien dat zij wel wat af weten van het bouwen van computer . Dit is een lijst van Advanced Micro Devices ( AMD ) microprocessoren , gerangschikt op generatie en jaar van uitgifte. De benaming van de kern van elke . Een AMD processor is het alternatief op een Intel processor in je computer of laptop. Veel mensen zweren bij AMD en geven dan ook de . Kies daarnaast voor minimaal GB aan werkgeheugen . Dat is vanaf nu niet meer zo vanzelfspreken zo blijkt uit onze test van de eerste laptop met een AMD Ryzen Mobile- processor.


AMD heeft officieel een nieuwe lijn processoren gelanceer die de naam Ryzen Pro dragen. De chipmaker is daarvoor een samenwerking .

AMD brengt vermoedelijk volgend jaar een nieuwe processor uit, die op een 10nm-procedé gemaakt zal worden. Leer hier alles over wat een AMD Ryzen processor is. De nieuwe AMD Ryzen PRO-processors worden gebruikt in de Dell. Omdat Intel verder geen details geeft over de nieuwe 28-core chip, . AMD biedt op het moment een ruim aantal processoren aan, met de Opteron voor.


De nieuwste en snelste processoren beschikken zelfs over maar liefst vier , . We hebben soorten AMD in ons Processoren assortiment op 20. AMD heeft deze week bekend gemaakt dat de nieuwe Athlon 200GE- processor maar dollar kost. En passant stak het bedrijf zijn tong uit . AMD heeft vandaag twee nieuwe processors toegevoegd aan zijn Shanghai- serie van 45nm quad-core chips.


Die serie moet zeven processors gaan omvatten . Maar zeg je processor , dan denk je vermoedelijk het eerste aan de traditionele desktop- processor van Intel of wellicht AMD. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Chipmaker AMD brengt vandaag een nieuwe versie van zijn K6-processor op de markt. IGEL kondigt samen met AMD de verbetering aan van de prestaties van de IGEL UD7-thin client serie.


AMD Processor kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Dankzij de inzet van de zogeheten AMD. AMD A -series processoren bevatten een AMD Radeon grafische chip en zijn .

Wat denken jullie van de nieuwe AMD Ryzen processoren voor het. Zoek een vraag op, stel een nieuwe vraag of beantwoord een vraag van . Dus je gaat voor een nieuwe PC, welke processor kies je nu best, voor dat we. Alles wijst erop dat stoplichten binnen AMD op groen staan voor de onthulling van nieuwe AMD Threadripper processoren. Intel argument is stronger than ever, with Core i Ryzen, and Threadripper chips making for a hotly competitive market. Intel en AMD kondigen op ICT-beurs CES niet alleen elk nieuwe chips aan, maar onthullen ook de vrucht van een nieuwe samenwerking.


AMD kondigt de beschikbaarheid aan van de Mobile WOF, een boxed AMD Turion 64- processor zonder ventilator. Door de Mobile WOF kunnen AMD - partners . Intels nieuwe dualcore Xeon- processoren (codenaam Paxville) zijn verschenen voor servers met vier. De strijd tegen concurrent AMD gaat een nieuwe ronde. Er komt een nieuwe Intel processor met AMD Vega grafische kaart. De High-End AMD PC een snelle PC met de nieuwste generatie AMD Ryzen Processoren.


Op de Spaanse website El Chapuzas Informatico is de gehele line-up van de nieuwe AMD - processoren gelekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts