donderdag 27 september 2018

Ongeluk duitse autobahn vandaag

Wil je weten welke files er op dit moment staan in Duitsland ? Laatst bijgewerkt: vandaag om 17:00. Twee mannen die op de Duitse snelweg te hulp schoten bij een ongeval, hebben dat met de. Helpers bij ongeluk overlijden op Duitse snelweg.


Vandaag start Pink Ribbon de Borstkankermaand om aandacht te vragen voor de ziekte die . Op de autobahn in Duitsland mag je op redelijk veel plaatsen nog ongelimiteerd hard rijden.

Helaas begint het de laatste tijd overal steeds drukker worden en. De Duitse snelweg A4 net over de grens bij Venlo, is woensdagmiddag uren geblokkeerd geweest na een ernstig ongeluk , waarbij drie vrachtwagens en een. De Duitse Ais tussen Aken en de grensovergang bij Heerlen nog tot zeker uur donderdagmiddag afgesloten. Dat komt door een zwaar verkeersongeval bij.


ELTEN - Zaterdagmiddag mei heeft er rond 12:uur op de Duitse snelweg Ater hoogte van Elten een flink ongeval plaatsgevonden. Actueel overzicht van ongelukken die vandaag in Nederland hebben plaatsgevonden. Alle nieuwsartikelen over gebeurde verkeersongevallen van vandaag.


Politie onderzoekt verband tussen overval en dodelijk ongeluk. Op de Duitse snelweg in de buurt van Heilbronn in deelstaat Baden-Württemberg heeft gisteravond laat een ernstig ongeluk plaatsgevonden.

Zes Nederlanders gewond bij ongeluk Duitsland. Vrachtwagenchauffeur gewond bij ernstig ongeval op Duitse A45. DORTMUND - Door nog onbekende oorzaak gebeurde er . Alle file meldingen (5) in Duitsland. Meer informatie over de files in Duitsland.


De verkeerssituatie voor Duitsland op ViaMichelin: files in Duitsland , ongevallen in Duitsland , wegwerkzaamheden en langzaam rijdend verkeer in Duitsland. Abei Lanstrop ist die Autobahn voraussichtlich bis heute Abend gesperrt: . Drie Nederlanders zijn in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk op de Duiste autobahn bij . Dodelijk ongeluk op Duitse Abij Venlo. Bij een ongeluk op de Duitse snelweg Atussen Venlo en Mönchengladbach is donderdag een persoon om het . Op de onderstaande kaart vindt u de actuele verkeersdrukte en de knelpunten op drukke dagen in Duitsland. De bestuurder van een Nederlandse lijkwagen is woensdagochtend om het leven gekomen door een verkeersongeval op een Duitse snelweg.


Bij een groot ongeluk op de Duitse snelweg Azijn maandagochtend mogelijk zeventien doden. In de buurt van Frankfurt zijn gisteravond drie Nederlandse doden gevallen bij een ongeluk met een spookrijder. Door een wel heel opmerkelijk ongeluk is een biertransporteur er niet in geslaagd. Een biertransporteur op de Duitse snelweg is er afgelopen . Acht mensen gewond na ongeluk met vier auto´s op Abij Hoogeveen.


De ravage overgebleven na het ongeluk op de A31. Op de Abij Hoogeveen zijn vrijdag tegen de avond vier auto´s.

Een bestelbus is ter hoogte van het . Bij een ongeval op de Duitse snelweg Ais vanochtend een springpaard om het leven gekomen. Het zevenjarige dier raakte zodanig gewond . Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het plaatsje Breckenheim, . BOSKOOP - Bij een ernstig auto- ongeluk op de Duitse autobahn is maandagavond de bekende Boskoopse ondernemer Ronald Moerings om . Twee hulpverlenende mannen die vannacht op de Duitse snelweg. Vandaag bestaat het Amsterdamse innovatieplatform Wizenoze vijf jaar.


Rijd je harder en veroorzaak je een ongeluk , dan is . Abi Assen weer open na ongeluk. Extra inzet op Duitse feestdagen. Werkzaamheden aan de brug over de Eems bij Rhede kunnen verkeersoverlast veroorzaken. Volgens de Duitse politie had de chauffeur vlak voor de brug een auto ingehaald.


Vebatrans wil alleen kwijt dat iedereen erg geschrokken is door het ongeluk. Een vrachtwagen die een auto inhaalt op de autobahn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts