dinsdag 22 juli 2014

Ajax radio luisteren

De vrouwen van Ajax hebben geen schijn van kans in de Champions League tegen titelhouder Olympique Lyon. Ajax -Roda JC Verslag: Andy Houtkamp14. Excelsior-PSV Verslag: Frank Wielaard14.


Nederland in slotfase ruim langs Duitsland 8 Ajax boekt ruime oefenzege op PEC Zwolle De Ligt speelde rol in zomerse transfers Ajax Ten Hag: . Je luistert nu online en live naar de radio stream van Radio 1. Online, live en gratis luisteren naar onder andere Radio 53 Qmusic, Sky Radio , Radio Radio. Radio - De zender voor nieuws en sport - Nieuws/Sport. Supporters zijn er in alle soorten en maten. Liggend luisteren naar radio bij benedenburen. Iedereen beleeft Ajax op zijn eigen manier.


NPO Radio is de nieuws- en sportzender van de Nederlandse Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening. Nu zag ik ergens dat Ajax via ajaxradio verslag doet van hun. Ik geef er de voorkeur aan om via de computer te luisteren , want heb geen . In Eindhoeven spelen PSV eb Ajax tegen elkaar.


Deze radiozender is in Nederland in de ether via FM en DAB+ te beluisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts