donderdag 10 juli 2014

Anderhalf miljard

Wat voor de komma staat is het aantal miljard , daarachter moeten dan nog getallen. Na duizend en miljoen komen miljard , biljoen en biljar triljoen en triljard. Daarna komen nog meer termen, maar Beter Rekenen zal daar geen vragen over . Volgens een onderzoek van 3G Americas waren er in augustus dit jaar meer dan miljard mensen die gebruik maken van een mobiele telefoon die gebruik . De nieuwe coalitie wil ongeveer anderhalf miljard euro extra uittrekken voor defensie. Dat staat in financiële plannen die VV CDA, Den de .

De nieuwe regering gaat ongeveer anderhalf miljard euro extra uittrekken voor defensie. Is de krijgsmacht uit de problemen met de anderhalf miljard euro extra die het nieuwe kabinet eraan uitgeeft? Als de gasproductie wordt teruggebracht tot miljard kubieke meter krijgt de staat de eerste jaren miljard euro per jaar minder in kas.


Als je dit verdubbelt, betekent dat dat Japan anderhalf miljard bijdraagt aan de vijfentwintig miljard . KBC zet de komende drie jaar anderhalf miljard euro klaar om de digitalisering te versnellen. Dat heeft de bankverzekeraar bekendgemaakt in . Dit maakte het Agentschap van het ministerie van . Reformatorisch Dagbla een landelijk christelijk dagblad.

Negatieve rente op kortlopende lening. Staat wilde tot miljard euro ophalen. Nederland haalt bijna anderhalf miljard op. Er blijven veel meer illegale wiettelers uit handen van de politie dan gedacht.


De wietteelt levert ook veel meer geld op dat . Dat wil zeggen dat er nog anderhalf miljard hectare onontgonnen land in de . Toeristen pompen ruim anderhalf miljard in Zeeuwse economie. De krijgsmacht mag anderhalf miljard euro extra uitgeven, maar minister Ank Bijleveld (CDA) wil – verstandig – eerst een langetermijnvisie. : Maandelijks meer dan anderhalf miljard kijkers. Overstroming is het grootste risico. Er wordt volgend jaar voor miljard euro bezuinigd op de gezondheidszorg.


De Franse president trekt fors meer overheidsgeld uit voor onderzoek naar artificiële intelligentie (AI). Inmiddels is meer dan een derde van de anderhalf miljard dollar . Tesla zoekt anderhalf miljard dollar. Het gaat om een herberekening van het deel van de . Het geld moet de financiële huishouding op orde brengen.


Jaarresultaat Air France-KLM met ruim anderhalf miljard euro omlaag. Maar die sceptici krijgen nu ongelijk, want afgelopen boekjaar haalde de meubelketen bijna anderhalf miljard euro op uit online verkoop.

Een miljard is duizend miljoen of 1. Ik denk dat ik in mijn gehele carrière nog nooit zoveel alternatieve bestedingen voorbij heb zien komen dan voor de anderhalf miljard die het . De oplopende zorgkosten en de afname van de arbeidsproductiviteit kosten de maatschappij anderhalf miljard euro per jaar, zo schrijft het . Bod Schiphol op luchthaven Rio anderhalf miljard te weinig. Schiphol gaat de grootste luchthaven van Rio de Janeiro toch niet runnen, meldt het NRC . De UEFA heeft besloten ruim anderhalf miljard euro uit te keren aan de clubs die aan de Champions League, Europa League en Europese Supercup. De Telegraaf meldt dat er anderhalf miljard wordt gereserveerd voor Defensie.


Spotify staat een heftige rechtszaak te wachten in de Verenigde Staten: artiesten vinden dat de Zweedse dienst te weinig geld betaald heeft. In het lopende financiële jaar verwachten we een omzet van ongeveer anderhalf miljard euro. Dit is een belangrijke verbetering ten opzichte . Was het onkunde en zelfoverschatting bij de bestuurders en commissarissen?


Of zijn er andere fouten gemaakt waardoor Gasunie nu anderhalf miljard minder . Lufthansa koopt groot deel Airberlin voor anderhalf miljard. Anderhalf miljard pintransacties in afgelopen twaalf maanden. Het aantal pintransacties is over een periode van twaalf maanden nog nooit zo hoog geweest. Rijk, provincies en waterschappen verdubbelen dit bedrag nog eens, zodat er in totaal meer dan anderhalf miljard ligt.


IBM gaat volgend jaar anderhalf miljard dollar steken in de ontwikkeling en promotie van security-producten. Ze leveren de schatkist ruim anderhalf miljard euro op, zegt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts