vrijdag 25 juli 2014

Pacton steenoplegger

De Floor en Kennis kraanopleggers zijn al geruime tijd toonaangevend in hun specifieke marktsegment. De kraanopleggers zijn beschikbaar in verschillende. Dat vereist nou éénmaal een ander soort oplegger dan voor veertig ton door de rest van . PACTON Oplegger open laadbak oplegger 8. Vooral in Duitsland is licht bouwen een belangrijk thema maar ook . L-B22S, beschikt GAAC over een semi-dieplader met twee gestuurde assen. Kennis 3-assige oplegger voor verrijdbare kraan met gedwongen gestuurde assen en starre as.


Neem contact op met de adverteerder. Voor informatie om een tweedehands open oplegger met laadkraan of 2e hands stenentrailer met. U kunt inloggen of een account aanmaken. Daarom is de oplegger slechts ongeveer meter lang.


Ook heeft de oplegger maar twee assen, waarvan er één gestuurd is, ondanks dat . Nieuwe oplegger rijker en de kleine een pet rijker. Pacton Kennis X-press 3-assige steenoplegger. Eén van de getoonde opleggers is een Kennis kraanoplegger met verrijdbare . Het motto van Toscon is: “perfect werk aan ieder merk” en . Elke oplegger wordt uiteraard voorzien van een Europese Typegoedkeuring (COC). De oplegger combineert een opbouw in plywood met het al bekende chassis van Pacton.


De voor- en achterwand van de oplegger worden overgenomen van . De verkoop van beide merken door de Nooteboom Groep vloeit voort . Meer dan Opleggers te koop op Agri Trader. In april verwachten wij onze nieuwe trailer, de keus is gevallen op een nieuwe Pacton. Wij weten uit ervaring dat dit een robuuste betrouwbare . Bekijk ons complete aanbod van meer dan 1. Dit type oplegger hadden wij nog niet in ons assortiment. Ontdek de oplegger bij Nijwa Used Trucks.


Met de juiste oplegger wordt elk vervoer goed en veilig geregeld. Tweedehands oplegger te koop - oplegger occasion kopen. BPW-assen trommelremmen - freins a tambour - drum brakes.


Type: DT 2BN 42Ladebordwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts