vrijdag 11 juli 2014

Het geheime leven van de kat

U denkt misschien dat u uw kat kent, maar dit programma laat zien dat hun geheime leven heel anders in elkaar zit dan we dachten. In het kader van een baanbrekend experiment worden vijftig katten in het. Dit boek geeft u een aardig inzicht telkens wanneer het gedrag van uw kat u voor raadsels stelt.


Wilson heeft voor het eerst gegevens verzameld over het geheime leven van de huiskat. Hij deed dat bij katten uit het Britse dorpje Shamley .

Vijftig katten in het Engelse dorpje Shamley Green kregen een halsband met GPS. Katten , we zijn er zo mee vertrouwd (want je hebt een exemplaar in huis of je ziet er soms een opduiken), maar over hun letterlijke . Miljoenen internetgebruikers kijken graag kattenfilmpjes op. De kat kijkt nu terug in een Britse documentaire.


Jean-Michel Labat, Robert de Laroche. Beschrijving in woord en beeld van mythes en feiten over de huiskat. Ben jij benieuwd wat je kat allemaal doet als er .

Een onderzoeksteam bespiedt een kattengemeenschap om te zien wat ze doen als ze door het kattenluik naar buiten glippen. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. NUR 2Natuur, plant, dier (jaar) imprint Corona uitgever.


Expositie over het geheime leven van Hidde Dirks Kat. Dit is de titel van een expositie die dit jaar te zien is in Museum Sorgdrager in Hollum. Op werkdagen voor 23:bestel . In Hong Kong zijn katten niet weg te denken uit winkels.


Dit viel Nederlandse fotograaf Marcel Heijnen op tijdens zijn verblijf. In dit boek maak je kennis met Simba. De omroep voor informatie, cultuur, educatie, jeugd en diversiteit. DVD van Earth De reis van je leven.


In het plaatsje Shamley Green (50km ten zuidwesten van Londen) zijn katten gevolgd met een . Er is geen omschrijving aanwezig van dit boek. Reserveer nu Zet op verlanglijst . Erg gave docu over wat katten doen als ze buitenshuis zijn. Het geheime leven van mijn kat Mary Colson.

Bewijst voor mij maar weer eens dat wij mensen maar een klein deel van het kattenleven zijn ipv het . Ooit wel eens een kat bestudeerd? Ze zijn doorgaans bezig met zichzelf schoon likken, slapen, een hapje eten, zich laten kroelen en . Ook katteneigenaren zullen het zich vaak afgevraagd hebben – misschien zelfs dagelijks! Eindelijk hebben onderzoekers aan een Universiteit in de staat . Dat katten niet altijd lieverdjes zijn, bewijst deze video. Maar de harige, ondeugende monsters in deze documentaire kunnen er ook wat van.


Bovenstaande afbeelding is fictief. Het aangeboden artikel wijkt hiervan af. Wanneer je kat het kattenluikje uit glipt, wat voert hij of zij dan . Jan de Waard schrijft over het geheime leven van Hidde Dirks Kat.


In deze laatste aflevering onthult het onderzoeksteam de geheime taal . De tentoonstelling is vandaag officieel geopend. Welk beroep zou een kat hebben als hij echt zoals een mens zou leven ? Kid Kat is geheim agent, afdeling MIAUW voor de Gee Dee ( geheime dienst) van . Uit de BBC-reeks Horizon afkomstige documentaire over een experiment waarbij vijftig katten . Ontmoet Simba, de kleine tijger (vermomd als pluizige kat ) en wilde Floor, het . Wat is het geheim achter de innige relatie . Ontdek het geheime leven van uw kat. Gebruik de GPS chip om het territorium van uw kat te leren kennen en haar favoriete plekjes te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts