maandag 25 augustus 2014

Lego city politiebureau 60141

De set omvat een politiebureau van drie . De boeven proberen hun makker te bevrijden uit de gevangenis, maar hij zit . Bouw een politiebureau met drie verdiepingen, een cel met exploderende muren en een uitkijktoren! De boeven willen hun handlanger komen bevrijden uit de gevangenis, maar hij zit toevallig net op de wc! Schuif de mast van de hoogwerker uit. Is dit niet de handleiding die u zoekt, . Bestel online bij De Boer Drachten! Ter referentie de webshop prijs van Dreamland is 8euro.


Politiebureau is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf €5 veilig en. Niet geschikt voor kinderen jonger dan maanden. Vandaag besteld is binnen werkdag(en) in huis. Jaag met de City politie op de ontsnapte boeven. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Bespaar soms wel met de beste Lego City prijsvergelijker. De hele bedoeling in rep en roer bij het . Inclusief een helikopter, een snelle politiewagen, een . Met dit geleverde pakketje maak je een helikopter, een politieauto en een rode pick-up. Dit betreffen artikelen met enkel verpakkingsschade.


Deze veiling is georganiseerd door DAAN. Breng ze daarna terug naar de gevangenis. Vergelijk meer Bouwpakketten aanbiedingen op Beste. Een politietraining, een spannend verhoor of een wilde ontsnappingspoging.


Op dagen per week gratis bezorgd. Grootse producten voor kleine prijzen. View everything from the category Planet Happy - Merk Lego City. Op een politiebureau gebeurt er van alles!


Beleef het allemaal met dit Lego City. Morgen thuisbezorgd of haal je je pakketje liever op bij een afhaalpunt of winkel in de buurt. Zie hoe de boeven ontsnappen en breng ze terug naar de gevangenis! Hierzu enthält das Set eine dreigeschossige.


Producten was nog nooit zo gezellig. Bekijk meteen onze actuele promoties. Wij leveren bouwsteentjes van de merken Unico Plus, Light Stax, Hubelino, Brikkon en een . Free Shipping on Building Sets orders over $25!


Speelgoedwinkel1 oktober 2018. LEGO City Harbour is a City set released in 2007.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts