donderdag 28 augustus 2014

Wecycle zoetermeer

De enige non-profitorganisatie in Nederland die de inzameling en recycling regelt van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. Ik vind het belangrijk dat een apparaat na gebruik goed wordt gerecycled. Dan kan er weer iets nieuws van worden gemaakt. Wij zijn als Used Products Assen aangesloten bij het bedrijf WeCycle. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het recyclen van uw oude en opgebruikte elektronica.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. De stichting organiseert de inzameling van . A total assignment from demolition to turnkey delivery. Geef dan alle ingenomen afgedankte elektrische apparaten af aan Wecycle. Kunststof inzamelmiddel voor afgedankte tl-buizen.


Benchmark20Lafgifte elektrische apparaten (e- waste). Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. See photo from visitors to Wecycle. De non profit-organisatie WeCycle en ExterionMedia presenteren vanaf. WeCycle heeft voor Canberra gekozen vanwege de representatieve.


Zoetermeer , waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Nieuwe contracten gesloten voor inzameling en recycling e-waste. Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Wecycle verhoogt kwaliteit logistiek en recycling.


ZOETERMEER - Inwoners van de gemeente Ameland die vanaf. Geef een beoordeling over Jekko van Wecycle. Inleverpunten voor apparatuur en spaarlampen kunt u vinden via Wecycle.


Deze pagina toont de online advertenties van deze adverteerder. Ben je de eigenaar van dit account? Het mooiste speelgoed van topmerken als LEGO en Disney, de nieuwste games en spelcomputers bestel je bij Intertoys. Wie een klein elektrisch apparaat of een . Publieke management letter voor gemeenten van de NBA. Vacature omschrijving Ben jij de IT coördinator die in no-time onze bedrijfsprocessen doorgrondt en ons kan helpen.


Het ingezamelde e-waste bij het Zelfbrengdepot wordt opgehaald door Wecycle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts