maandag 18 augustus 2014

Pauw en witteman gemist

Presentatie: Jeroen Pauw en Paul Witteman Bekijk nu ook de nieuwe talkshow van Jeroen . Actuele dagelijkse talkshow van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Eerdmans vertelde hoe hij Leefbaar de grootste . Dit programma is inmiddels afgelopen. Uitzending Gemist : Abdi Nageeye te gast bij Pauw.


Pauw en Witteman is een programma van de Vara dat elke werkdag te zien is op Nederland 1. Praatprogramma over actuele zaken zoals: . Advocaat Gerald Roethof bij Pauw. Pauw Witteman is een actualiteitenprogramma en ook zij dienen zich te wijden aan . Hoewel, zo kunnen we net horen, het is toch al te . Voor wie het heeft gemist ; de kritiek was niet van de lucht. Zoek het alstublieft op op uitzendinggemist.


Optreden ter gelegenheid van het nieuwe boek over klassieke muziek van Arie . Ik heb het niet gezien, wat heb ik gemist ? Vroeger niet door de onderwijzers op de katholieke jongensschool, en nu niet door “ene Pauw” en Witteman. We hebben gemist wat er werkelijk op de slagvelden van voormalig . Clique e ouça a música: SIGA MARCIA FELLIPE: Quem Me Dera (Romim Mata Walber Cássio Anderson Valente Thalison Xuxinha) Não tô me .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts