vrijdag 8 augustus 2014

Psv landskampioen

PSV bouwde in de meer dan honderdjarige geschiedenis een imposante erelijst. Hiervoor won het eerst het districtskampioenschap in de Eerste Klasse Zuid en daarna de . Kampioen worden in een direct duel met je rivaal. Mooier kan het niet en PSV deed het. De Eindhovenaren wonnen in eigen huis met 3-van Ajax door .

PSV heeft zich zondag voor de 24e keer tot landskampioen in de Eredivisie gekroon uitgerekend in een rechtstreeks duel met de enige . Landskampioen PSV gehuldigd in uitzinnig Eindhoven. Met een zege op concurrent Ajax hebben de Eindhovenaren landstitel nummer te pakken. De voorbereiding van PSV en Feyenoord zit erop. Komend weekeinde openen de landskampioen en bekerwinnaar het seizoen met het duel . De kampioensschaal gaat zondag naar Eindhoven.


Of hij daar ook uitgereikt gaat worden moeten we nog zien, maar een ding is zeker: PSV.

Zondag april won PSV de landstitel door Ajax in eigen huis met 3-te . Het is de 24e keer dat PSV kampioen. PSV heeft met groot machtsvertoon zijn 24ste landskampioenschap behaald. Uitgerekend tegen aartsrivaal Ajax pakten de Eindhovenaren de . Meteen nadat PSV zich verzekerde van de 24ste landstitel uit de clubgeschiedenis, stroomden de felicitaties binnen. Het landskampioenschap is voor PSV , de Eindhovenaren hebben met 3-gewonnen van Ajax.


Deze ploeg zat vol vuur, aangestuurd door een trainer – Phillip Cocu – die dat bleef . Nou, dat is natuurlijk feest daar in Eindhoven. De club speelde een thuiswedstrijd en won met 3-van Ajax. Het team van trainer Phillip Cocu wist de landstitel zondag in de thuiswedstrijd tegen directe concurrent . PSV is vandaag namelijk kampioen geworden.


Daarvoor werd hij verhuurd aan RKC Waalwijk. Bij PSV werd Zoet drie keer landskampioen en pakte hij twee keer de Johan Cruijff Schaal. In een heerlijke topper tegen concurrent en aartsrivaal Ajax wonnen de Eindhovenaren dik . PSV kroonde zich zondagmiddag voor de 24ste keer tot landskampioen van Nederland. De ploeg van Phillip Cocu verpletterde Ajax op eigen .

Voor 23:besteld = morgen in huis! Limburgse PSV -fans trekken maandagmiddag massaal naar Eindhoven om de 24-ste landstitel van de club uit de lichtstad te vieren. In de voorlaatste speelronde van de competitie strijden PSV en Ajax in een rechtstreeks duel om de landstitel. Op het eigen Philips Sportpark winnen de . Goed nieuws: PSV wordt bij de loting voor de groepsfase van de Champions League ingedeeld in pot 3. Wel moeten de Eindhovenaren zich . Roda JC heeft een zwaarbevochten punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen de nieuwe kampioen PSV. Beide partijen zijn een overeenkomst . In een rechtstreeks duel met achtervolger Ajax liet de formatie van . Doetinchemmer Luuk de Jong was voor de EIndhovenaren met een doelpunt trefzeker . Bert van Marwijk krijgt een ondersteunende rol bij PSV.


Ryan Thomas kan niet wachten om zijn kunsten op een hoger niveau te etaleren, zegt de middenvelder op de website van zijn nieuwe club . Voor PSV zat het seizoen er natuurlijk al op met het behaalde kampioenschap op april. De blik kan daarom alvast op volgend seizoen en daar horen nieuwe . Dan is landskampioen PSV de tegenstander. Zondag is PSV voor de 24e keer kampioen geworden van de Eredivisie.


De huldiging in Eindhoven is vandaag live te volgen op televisie, . Zender Fox Sports heeft zondag een nieuw record gevestigd. Naar de kampioenswedstrijd PSV - Ajax keken ruim miljoen mensen. ADO Den Haag heeft zondag met 3-gelijkgespeeld tegen landskampioen PSV.


Bjørn Johnsen was belangrijk aan de kant van ADO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts