woensdag 21 maart 2018

Psv selectie

Deze pagina onthoudt het compacte selectie -overzicht van de club PSV in het seizoen Algehele statistiek van het actuele seizoen. PSV reist met een 27-koppige selectie af naar het trainingskamp in het Zwitserse Verbier. Mark van Bommel heeft voor vijf spelers van Jong . Voor het aankomende seizoen rijden de spelers van PSV in een Alfa Romeo, Wouter checkt de.


PSV heeft woensdagavond wat problemen opgelopen voor de KNVB- bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis.

Formule 1-coureur Max Verstappen viert zondag zijn 21ste verjaardag. Het supertalent is PSV -supporter en daarom had de Eindhovense . Voormalig Roda-doelman Przemyslaw Tyton is door trainer Fred Rutten weer bij PSV - selectie gehaald. Tyton reist dinsdag met de selectie naar Polen af voor . Phillip Cocu heeft de spelers van PSV deze week meegenomen op een tripje naar Barcelona en de selectie van de landskampioen vermaakt . De spelers van PSV rijden het aankomende seizoen in een Alfa Romeo.


Roda JC-coach Robert Molenaar is een groot voorstander van een landskampioenschap van PSV.

Voorwaarde voor hem is wel dat de . Dat heeft Phillip Cocu het tweetal laten . Maxime Lestienne ontbreekt in de selectie van Phillip Cocu wegens privéredenen. De Belg ontbrak ook al tegen Ajax en heeft van PSV de tijd gekregen om het . Dinsdag staat er voor de PSV - selectie een training in het Philips Stadion op het programma. Deze training in de meivakantie begint om 11. In beeld: PSV - selectie op sfeervolle wijze gehuldigd op Stadhuisplein. De selectie van PSV zal afreizen zonder de technische staf, die thuis blijft.


Eerder deden Ajax en Feyenoord al een wedstrijd van Barcelona aan. AMSTERDAM - Tim Matavz mag weer meetrainen met de PSV - selectie. Dat bevestigt een woordvoerder van PSV dinsdag. PSV heeft maandagmiddag meerdere ziekenhuizen in de regio rond Eindhoven bezocht. De stemming zit er bij PSV nog altijd goed in, nadat eerder dit seizoen het kampioenschap binnen werd gehaald.


De Jong speelt vrijdagavond met Jong PSV tegen NAC Breda en zit daarom niet bij de selectie. Ook de geblesseerde Jürgen Locadia reist niet .

Ola Toivonen heeft over belangstelling niet te klagen. Ook Newcastle United heeft zich in het rijtje geïnteresseerde clubs gevoegd. Hij gaf na afloop van RKC- PSV aan dat de selectie zeker nog niet . EINDHOVEN - Trainer Phillip Cocu van PSV houdt de komende weken.


De interlandbreak heeft Phillip Cocu wat betreft blessures geen hoofdpijn bezorgd. Alle internationals die met hun land weg waren, zijn fit . This is the place on reddit for the fans of PSV Eindhoven. Discuss everything about one of the best teams in Dutch football.


Erik Pieters staat voor zijn rentree bij PSV. De verdediger liep in oktober een voetbreuk op, maar is door trainer Fred Rutten opgenomen in de . PSV -trainer Phillip Cocu heeft geen wijzigingen doorgevoerd in zijn selectie voor de return tegen Zulte Waregem in Brussel. NPO plaatst Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische . Je ziet het goed: PSV Netwerk zit achter een cookiemuur.


Ook de PSV selectie had een kado meegegeven voor Max pic. Vanavond rijdt de selectie van PSV stapvoets op de platte kar door Eindhoven, maar na de huldiging toeren de spelers in hun Mercedes weer . Het is misschien goed als Dusan Tadic eventjes het woord neemt in aanloop naar PSV -uit. En herhaalt wat hij tegen diverse journalisten . Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen Jong PSV en Jong Ajax.


De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie start om 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts