maandag 26 maart 2018

Stalen vaten met deksel

Alle soorten en maten metalen vaten en tonnen te gebruiken voor vele doeleinden. Metalen vat UNS blauw met deksel. Zie ook mijn andere advertenties. Drums en vaten van plaatstaal met vaste of afneembare deksel met spanring.


Met TriSure sluiting en in diverse kleuren leverbaar. Deze stalen vaten 2liter kunnen voor € 1met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden.

De kostprijs is slechts € per stuk. Een overzicht van alle stalen vaten die wij standaard op voorraad hebben. Een dekselvat is een vat waarvan het deksel en het vat los van elkaar zijn, maar . Stalen vaten worden vooral gebruikt voor opslag en transport van chemische en.


Nieuwe stalen dekselvaten L tot 2L. De nieuwe metalen dekselvaten zijn voorzien van een totale opening die gesloten kan worden met een deksel met . U kunt kiezen uit deksel -, bondel- en bergingsvaten of speciale uitvoeringen. Deksel met of zonder schroefdraadopening.

Inwendig naar keuze onbehandeld of gelakt. Wij produceren stalen vaten met een grote variëteit aan maten en. De 160- tot 250-liter grote dekselvaten voldoen aan de strenge UN-regelgeving voor het . Cilindervormig vat PEh voor veilige opslag en transport.


SCHÜTZ SDF – dekselvaten met rolranden geschikt voor containerlading. Het deksel sluit het RVS-vat af en voorkomt zo stofinval in het sap, de wijn of het bier. Europees Verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR). Schone 2ltr vaten met afneembare bovendeksel bij bensan enter.


Vatentraverse, met een capaciteit van 3kg en een diameter van 6mm. Voor kunststof vaten (met kunststof deksel ) van 1tot 2liter inhoud Voor kunststof. Vatengrijptang, voor stalen vaten met een inhoud van of 2liter . Eenmalig gebruikt in de voedingsindustrie. Onze stalen vaten zijn leverbaar in diverse kleuren en inhoudsmaten.


Vaten met deksel en degelijke klemring. WOB Beczkopol biedt stalen vaten : - met niet afneembare deksels , volumes van tot 2dm- met afneembare deksels , volumes 2en 2dm- conische . De stalen vaten zijn onder andere. EUROKRAFT - Vatenkieper voor vaten van 2liter.

Bestel je vaten en tonnen bij Manutan. Voor stalen vaten met opstaande randen Ø 4tot 6mm. Uit voorraad leverbaar stalen vat 2Euro liter. Klem voor het hijsen en verplaatsen in verticale positie van stabiele stalen vaten en PVC vaten met ring en deksel.


Dekselvaten metaal ijzer staal Er zijn producten. Op aanvraag ook verkrijgbaar met vergren-. Staal diktes van tot mm in verschillende combinaties naar gelang uw. Oplegframe van staal, gegalvaniseerd voor vaten ovaal, compleet. Materiaal spanring: Verzinkt staal.


Cycloon op deksel voor het vergroten van opslagcapaciteit en het ontlasten van. Stahlfass 200L, staal,, stalen , vaten 20 liter. De door Feraxo geproduceerde metalen vaten zorgen voor een optimale opslag van uw. Zo goed als nieuw 2liter stalen vat. Voorzien van afneembaar deksel welke middels een stalen klemring wordt afgesloten.


Geschikt voor opslag en vervoer . Deze zijn nieuw en gebruikt leverbaar. De gebruikte zijn schoongemaakt en bevatten geen chemicaliën, of andere gevaarlijke stoffen. Elk industrieel bedrijf dat stalen vaten gebruikt, heeft er mee te maken: hoe kunnen de.


Roestvrij stalen vaten gemaakt voor het opslaan en bewaren van olijfolie. Salvagedrum Bergingsverpakking Staal. Met dit blok van massief PE kunnen stalen en kunststof vaten van 2liter schuin .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts