vrijdag 17 augustus 2018

Hanger graveren tekst

Uw specialist in het graveren van hangers ! Hangertjes graveren met je eigen naam of tekst ? Wilt u sterling zilveren hangers , naamlabeltjes, bedels en sieraden labels laten. Deze of een andere tekst kunnen wij op een hanger graveren of . De hartjes hanger waar je een tekst in kan laten graveren. Iedereen heeft wel eens voor zijn of haar vriendje of vriendinnetje een hanger gekocht met of zonder.

Laat hier de mooiste hangers graveren met uw eigen foto of tekst ! Het kost €om een sieraad of horloge te laten graveren bij Lucardi. Als je online een artikel koopt kun je direct aangeven welke tekst er op gegraveerd . Kies hier je ketting met foto, naam of andere tekst. Laat de hanger graveren met een tekst , logo, lijntekening of foto. Wij graveren het door een hoge kwaliteit diamant frezen techniek.


Hanger of Ketting graveren doe je online bij shoppe. Een mooie gepersonaliseerde gravure in product_material_downcase. Ik heb een maand terug deze hanger gemaakt voor een dame bij mij in de buurt.

Ze wil er heel graag een tekst in gegraveerd hebben aan de . Wil je een zilveren hanger graveren dan kan je kiezen uit tekst , een foto of beide. Elke dag graveren we bij YourSurprise zelf alle hangers. Laat een ketting met naam of een hanger graveren met foto. Met alle liefde graveren wij een persoonlijke tekst op het hart wat u aan uw vriend , vriendin, . Op dit hangertje kan gegraveerd worden. De hanger wordt standaard zonder ketting geleverd.


Al meer dan jaar een vertrouwd adres. Een verzilverde graveer hanger waarop je een eigen foto en of tekst kan laten graveren. De doorsnede van de hanger is 21mm.


Lasergraveren is een flexibele manier om diverse materialen te graveren die. Hiernaast kunnen wij ook uw eigen handgeschreven tekst laten lasergraveren. Met onze lasergraveermachine is er zelfs de optie om een foto op je hanger of . Op deze ketting inclusief hanger.


Helaas hebben wij niets gevonden voor Hanger dubbel hart graveren. Een gravure van een handtekening op een hanger , een vingerafdruk in een trouwring. Met het graveren van een eigen tekst of symbool maak je je sieraden . Deze Langwerpige Dog Tag Graveer Hanger is vervaardigd uit gepolijst 316L stainless steel, met een afmeting van 3xcm.

Te graveren tekst voorzijde hier opgeven:. Wil je een sieraad of horloge persoonlijk en uniek maken met je eigen tekst en met . Voorzijde zijn geschikt om zowel foto, logo of tekst op te graveren eventueel in een combinatie van foto met. Leuke naamplaatjes met maximaal regels tekst.


Inclusief ketting en beschermrand. Identiteitsplaatje van roestvrij staal. We hebben graveerbedels in de vorm van hartjes, sterren, discs en nog veel meer vormen. Deze collectie biedt de kans om een handgeschreven tekst op een hanger te laten graveren. Laat de achterzijde van de hanger graveren met een tekst.


Indien de te graveren tekst zelfs met de blokletter niet op het sieraad past nemen wij. Hoeveel tekst er precies op een hangertje of armband past is natuurlijk . Dit is de liefste zilveren ronde hanger met hartje en tekst gravering op aarde! Heb jij ooit al een sieraad gezien met je eigen handgeschreven tekst erin? Laat uw tekst of foto op een mooie hanger graveren.


Wij hebben diverse mooie RVS modellen in het assortiment. Foto, tekst of afdruk: jouw huisdier, jouw sieraad. Upload je afbeelding en wij graveren de tekst op een vierkante hanger van 16x23mm. U kunt dit product laten graveren , kies onderstaand een mogelijkheid: Graveren tekst in graveerplaatje. Hanger met een eigen tekening of handgeschreven tekst.


Op een hanger , dicht bij uw hart. Op de achterkant van de zilveren hanger met vingerafdruk kunnen wij een naam of tekst graveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts