dinsdag 28 augustus 2018

Kattenverjager ultrasoon verboden

Volgens meester Visser is het niet verboden om katten vrij te laten rondlopen. Ook al veroorzaken deze apparaten ultrasoon geluid. Verder drukt het ultrasoon geluid in combinatie met hoogfrequent geluid.


Zo was in de gemeente Zwolle lange tijd deze apparaatjes verboden , maar het is. Normaalgesproken zou je een kattenverjager niet moeten kunnen horen toch? Ik hoor hem wel en vind het een heel storend gelui een heel indringende piep .

Producten die gebaseerd zijn op ultrasoon geluid om ongewenste gasten. Kattenverjager met hoge piep mag gebruikt worden. Infrastructuur en Milieu) wil de verkoop van de ultrasone kattenverjagers en de plaatsing ervan niet verbieden.


Advocaten waarschuwen voor dreiging beroepsverbod. Ook al is het niet verboden , vind het zelf geen slimme oplossing van tree. Onze buren hebben een kattenverjager van 140dB althans dat staat in de advertentie.


In de wet staat niet dat het verboden is om katten buiten te laten lopen. Dit zijn duurdere toestellen en zenden ultrasoon geluid uit op .

KATTENVERJAGERS ZIJN KONIJNENKWELLERS We hebben de kattenverjagers. Er is geen verbod op de anti-kattenpiepers omdat de problemen die mensen . Een systeem dat werkt met ultrasone geluidsgolven. De kattenverjager jaagt de katten wel weg. Schandalig dat zoiets niet verboden is!


De ultrasone kattenverjager dat in principe niet hoorbaar is voor mensen. Het zelfs verboden volgens Bouwbesluit artikel 7. Waarom wordt de verkoop van dit apparaat niet verboden ? Het was misleiding dat het ultrasoon geluid zou zijn, het is hoogfrequent geluid . Is de gemeente Utrecht bereid een totaalverbod op het gebruik en de plaatsing van de. Sommige mensen denken dat een kattenverjager op ultrasoon geluid verboden is maar dat is gelukkig niet het geval. De tonen van de meeste verjagers liggen . Het principe achter de kattenmosquito is hetzelfde als dat van een hondenfluitje: mensen horen het ultrasone geluid niet. Zij stelt ten onrechte dat een kattenverjager werkt met ultrasoon geluid van.


Je hebt ook muggenverjagers te koop met ultrasone geluiden, die gaan gewoon op. Zolang het niet bij wet verboden is, blijft die paal staan. Veel dierenverjagers of kattenverjagers werken op dezelfde toonhoogte als de Mosquito.


Onderzoek ultrasoon geluid op ouderen: Onderzoek in Belgie:.

Ik ben voor een verbod op kattenverjagers die hoorbaar zijn voor. Een kattenverjager waaruit 1decibel geluid uitkomt. Ik vind dat dit verboden moet worden.


Men adverteert met ultrasoon geluid terwijl het om . Hallo, Door een kattenverjager krijg ik last van oorsuizingen. VS zijn ze dacht ook verboden , daar mogen alleen ultrasone verkocht worden. In BelgiĆ« zijn de apparaten inmiddels verboden , in Nederland helaas nog niet.


De gebruiker van de kattenverjager hoort het geluid zelf niet. Ultrasoon geluid veroorzaakt een hoge druk . De stelling luidt dan ook: Katten verjagers die voor het menselijk gehoor liggen moeten verboden worden gesteld. Raar, want je hebt ook wel kattenverjagers die ULTRASOON zijn en zitten op 25KHz en. Ik ben dan ook voor een verbod op deze apparatuur.


Kamervragen Belgiƫ kattenverjager met ultrasoon geluid hoge pieptonen. Het los laten lopen van katten is in Nederland niet verboden. Ik hoop dat de varianten die hoorbaar zijn voor de mens verboden worden. Het gebruik van en onderzoek naar dit soort apparatuur met ultrasoon of hoog frequent. Zijn er meer mensen met dergelijke ervaringen met katten verjager ? Subject: Waarschuwing voor kattenverjagers : marteling voor mens en dier.


Zodra de verjager een kat detecteert zend hij een hoge toon uit, alleen te horen voor katten. Het lijkt mij dat het gaat om een apparaat dat een ultrasoon geluid. Ik ben benieuwd of jullie die kattenverjagers ook kunnen horen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts