donderdag 6 februari 2014

Bruder brandweer

Met ladder, waterpomp, licht, geluid . Vind bruder brandweerwagen op Marktplaats. Met de Scania- brandweerwagen ben jij zelf de held! Deze wagen bezit alles om snel en effectief de laaiende vlammen te bestrijden.


Met watertank en werkende waterpomp zeer realistisch speelgoed. Ruk snel uit met de Scania brandweerwagen van Bruder. Wat is er spannender dan de brandweer ? De Scania R-serie brandweerauto met ladder heeft vele functies.


Evenals vele details zoals opengaande deuren en . Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. De brandweerwagen is voorzien van een geïntegreerde watertank die . Scherpe prijzen, snel geleverd en servicegericht dat is bitzz. De Mercedes Benz Sprinter is nog steeds een van de succesvolste modellen in de categorie kleine bestelwagens. Zo zijn er verschillende brandweerwagens op schaal gemaakt en ook vindt . Van hoogwaardige kunststof in modelgebaseerd en detailgetrouw design. Bij de coördinatie van de brandweerinzet en bij kleine noodgevallen is de brandweerreddingswagen nodig.


Door zijn robuustheid en terreineigenschappen is . Bovendien is deze mooie brandweerauto uitgerust met licht en . Ben je op zoek naar een brandweerset met figuur? Maak jouw keuze uit ons ruime aanbod en bestel . Batterie kippbar, ermöglicht Sicht auf den Moto rblock . MAN Feuerwehr mit Drehleiter, Wasserpumpe und Light and Sound Module (trucks) inkl. Bekijk ons aanbod en bestel voordelig! Bruder Profi-serie vrachtwagens en transport.


Stoere brandweerwagen met waterpomp van Bruder. Dit artikel is gebaseerd op de MAN . Schrijf de eerste beoordeling van dit product. DIT ARTIKEL WORDT BINNEN 1-DAGEN GELEVERD. Whether dumping san gravel, dirt or toys your child is sure to have hours of fun with this realistic, MACK Granite cab.


Brandweerwagen met ladder, waterpomp, licht en geluid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts