dinsdag 4 februari 2014

Lenaerts blommaert verkoop

Over onsContactHelpPrivacy policy. Lenaerts - Blommaert Verhuur, Temse. Wij verhuren en verkopen prefab modulaire bouwconstructies en. Verkoop en verhuur van bouwmachines, containers, aanhangwagens. Temse is actief in verkoop van uitrusting voor aannemers en industrie.


Werfcontainers, gereedschappen, aanhangwagens en . Uw bod : Deze verkoop is nu gesloten. Voorbehoud van goedkeuring van verkoper. Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze verkopen. De groep LENAERTS - BLOMMAERT , gelegen in het Oost- Vlaamse Temse, omvat vijf bedrijven die actief zijn in verkoop.


Or for other companies in the sector Machines and parts, retail. Geschikt als kassa, ticketverkoop , portiersloge, enz. Dat bedrijf uit Temse is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur . Algemene Verkoopsvoorwaarden - Contact - Disclaimer - Privacy Policy. Jobs voor lenaerts blommaert verhuur nv. Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,.


INTERNATIONAAL TRANSPORT GILBERT DE CLERCQ. Temse is een dynamisch bedrijf, actief op het gebied van verkoop en verhuur van allerlei uitrusting zowel voor aannemers als . AV Studio bvba (enkel verkoop en verhuur van apparatuur), Winninglaan 1. Ze verkopen alleen die witte prutsversies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts