donderdag 6 februari 2014

Speeltoestellen hout

Zoekt u houten speeltoestellen voor uw kinderen? Wij hebben een gevarieerd aanbod veilige schommeltoestellen, kinderspeelhuisjes en meer speeltoestellen. Jungle Gym Origineel Houten Buitenspeelgoed!


Speeltoestellen , Speelhuisjes, Schommels, Klimrekken en nog veel meer! Gratis Snelle Levering Montage . Producent van houten speeltoestellen voor gemeenten, scholen en openbare speeltuinen. Elk hardhouten speeltoestel is voorzien van FSC keurmerk, NEN . Tuinhout Neerkant ontwerpt en maakt houten speeltoestellen in eigen werkplaats. Bodembedekking Klimtoestellen en glijbanen Schommels Speelelementen Speeltorens Sport en spel Zandbakken.


Tuinhout Discount is dé leverancier van speeltoestellen voor in de tuin. Een goed speeltuin ontwerp valt of staat bij de keuze van geschikte, en veilige, speeltuin toestellen. Professionele speeltoestellen , liefst FSC houten.


Is nog in goede staat, zeker niet rot. Houten speeltoestel te koop wegens aanpassing tuin. Met een schommel, klimkoord en ladder om op een pla… € 700.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts