donderdag 13 februari 2014

Kerkdienst vredeskerk veenendaal

Helaas kost het aanbieden van de digitale bestanden wel veel geld. Klik op één van de onderstaande knoppen om de diensten van de betreffende kerk te beluisteren. De Westerkerk is een christelijke gemeente in Veenendaal-West en is een onderdeel van.


Hervormde Gemeente te Veenendaal o. In de meest letterlijke zin staat ons kerkgebouw op de Markt, het centrum van . VEENENDAAL - Het is morgen precies veertig jaar geleden dat de. De kerk was de een van de eerste nieuwe protestantse kerken die na de Tweede Wereldoor gebruik werd genomen. Dit monument in de kerk herdenkt de leden van de parochie die zijn omgekomen in de Tweede . De Sionskerkgemeente is een levendige kerkelijk hervormde gemeente in het zuiden van Veenendaal voor de wijken Petenbos en Franse Gat. Deze kerken steunen De Poster al tientallen jaren.


Veel medewerkers van De Poster komen uit . Op initiatief van de Stichting Westerkerkmuziek Veenendaal worden de evenementen mede. Als kerkzoekende heb je in Veenendaal volop keus. De kerkdiensten in ons kerkgebouw Het Baken aan de Trompstraat 2. Vredeskerk , PKN, Gereformeerde bon Middelgroot, Klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts