woensdag 19 februari 2014

Nederlander omgekomen bij auto ongeluk duitsland

Volgens de Duitse politie gebeurde het ongeluk zondag op de L7in de. De rouwauto liep door de crash enorme schade op. Door een ongeluk vandaag tijdens het hindoefestival . Politie onderzoekt verband tussen overval en dodelijk ongeluk.


Auto knalt tegen boom in Amsterdatwee doden. Hij ramde een vrachtwagen en raakte bekneld in zijn auto.

Bij een verkeersongeluk in de buurt van de Duitse stad Frankfurt zijn. De vier inzittenden van de tweede auto , die een Duits kenteken ha . De man zag te laat dat er een file . Auto probeert in te rijden op Luikse politieagenten . Volgens Duitse media was het een schok voor de hulpverleners die bij de auto aankwamen, dat het neutraal uitziende busje dienst deed als . Fietsster gewond bij aanrijding met auto in Hilversum. Acht mensen gewond na ongeluk met vier auto ´s op Abij Hoogeveen.


Korte politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Chauffeur tankauto raakt zwaar gewond bij ongeval op de B70. Nederlander omgekomen bij ongeval in Wilsum ( Duitsland ). Alle nieuwsartikelen over gebeurde verkeersongevallen van vandaag . Duitse Kirchlengern is een 33-jarige chauffeur omgekomen. De wagen kwam in de buurt van Hannover in botsing met een vrachtwagen, berichten Duitse media. In de auto lagen de stoffelijke resten van . Zijn motorfiets botste tegen de auto van een eveneens 53-jarige man, . Dat laat de Duitse badmintonbond weten via sociale media.


Zoetermeerse badmintonner Erik Meijs (26) omgekomen bij zwaar verkeersongeluk. Meijs moest door brandweermannen uit zijn zwaar gehavende auto. BOSKOOP - Bij een ernstig auto - ongeluk op de Duitse autobahn is maandagavond de bekende Boskoopse ondernemer Ronald Moerings om . Een vreselijk ongeluk op de snelweg in Duitsland. Floris kreeg een frontale aanrijding met een auto. De vriend van Floris Wever reed iets achterop en zag het ongeluk voor zijn ogen . Ook een Duitse inzittende overleefde de crash niet.


Fietser (75) komt om het leven bij ongeluk in Balkbrug. Een man uit Dedemsvaart is vanmiddag om het leven gekomen op de Zwolseweg (N377) bij Balkbrug. Het ongeluk vond plaats op de Duitse snelweg A42.

Haar man (24), die de auto bestuurde, is zwaargewond geraakt. Door het ongeluk kwamen runderen en een schaap op de weg terecht. Op het vliegveld van Münster in Duitsland is vanmiddag een vliegtuigje. De passagier die bij hem in de auto zat, besloot zelf de controle . Niklas Feierabend is zondagochtend omgekomen bij een auto - ongeluk.


Duitsland terug naar VfL Wolfsburg-speler Junior Malanda (20), die . Wij spraken vlak na het ongeluk de moeder van Jade, die de auto destijds. In Noorwegen, Spanje en Portugal zijn de afgelopen dagen zeker vijf mensen omgekomen. Het gaat om een Duits echtpaar, een echtpaar uit Polen en een . Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft berichtgeving in Duitse media. De persoon is omgekomen doordat de auto over de kop sloeg en de. Met zijn auto was de man tegen een boom gereden.


Een Duitse chauffeur erachter kon ook niet meer tijdig . NIEUW-LEKKERLAND – Bij een ongeval op de Duitse Abij Bockel is. In Hoogeveen zijn regelmatig autobranden die op een verdachte. Een 55-jarige inwoner van Enschede, die kort daarvoor via de Ade Duitse grens gepasseerd was, werd. Twee hulpverlenende mannen die vannacht op de Duitse snelweg een vrouw te.


Triest: jong stel overlijdt dag na bruiloft door auto - ongeluk. Vrachtwagenchauffeur van bedrijf in Fleringen omgekomen in Duitsland. Op het moment van het ongeluk was het zoontje van de man in de cabine aan het slapen.


Gewonde bij ongeluk in Fleringen, auto belandt in sloot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts