maandag 10 februari 2014

Rolbezem met opvangbak

Veegmachine Tielburger veegmachine 2wd 80cm met opvangbak Tielburger . Nieuwe en gebruikte shovel veegmachine en rolbezem worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands shovel . Met de Avant borstel met opvangbak kan men aan hoge snelheid grote oppervlaktes grondig borstelen. Aanbouw rolbezem met opvangbak voor JOHN DEERE. Zeer nette en goedwerkende Sperber aanbouw veegbezem voor uw John Deere zitmaaier. De rolbezem met opvangbak moet breder zijn dan de trekker om . Het vuil wordt rechtstreeks in de ingebouwde opvangbak.


Legen van opvangbak : hydraulisch. Beschikbare opties voor bezem type 5dual. De dubbele borstelbezem heeft een gemakkelijk in- en uitschakelbare opvangbak. Bezem met opvang, werkbreedte inch ( 1cm).


Er zijn verschillende soort bezems, te weten radiaal bezems en rolbezems. Een robuuste rolborstel veegmachine. Voorzien van een Honda 4-tackt motor De prijs voor deze machine € 2. Knikmops 1rolbezem met opvangbak.


Rolbezem met opvangbak voor schranklader, shovel en heftruck. Vraag gerust naar de uitrusting die u wenst. Talex of Domach veegmachine 150cm compleet met aansluiting voor minishovel en hydraulische opvangbak. De reeds aanwezige rolbezem is voorzien van opvangbak met kiepinrichting voor het afvoeren en lossen in . Merk en type: Bobcat met veegbezem en opvangbak. LM Trac werktuigendragers kunnen ook worden uitgerust met een rolbezem waardoor.


Ronde bezem Ø 1cm, hydraulisch. Voor het schoonvegen van harde oppervlakken. Opvangbak uit kunststof, zwenkwielen, handgrepen en gummi-afdichting. Front rolbezems SWE H/M 12-45/14-45/16-45.


M-sweep benzine aangedreven rolbezem. Ventiel hydraulische rijrichting defect. De Lansto en veegmachines rolbezem wordt gratis aan huis op . Om de rommel toch kwijt te raken, kun je gebruik maken van rolbezems met en opvangbak. Afhankelijk van de wijze van aanspanning kan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts