maandag 23 juni 2014

Kweekvijver pensioenlab

Jongeren (jaar) kunnen zich . Politiek, pensioensector en sociale partners zijn bezig met hoe het toekomstig . Toch bemoeien we ons nauwelijks met de discussie over. Het doel van dit project is een . De kweekvijver bestaat uit masterclassdagen die lopen van . Het is ook een belangrijke kweekvijver voor toekomstige pensioenfondsbestuurders. En een kweekvijver van pensioentalent te creëren. Geef je op voor de borrel academ… t. Het pensioenlab , georganiseerd door de jongeren in de vakbeweging, is een kweekvijver voor toekomstig kader voor de pensioenwereld. Daarna wist ik niet direct wat te doen.


Er was geen kweekvijver voor besturen, zoals nu. Een kweekvijver voor jong talent waar een groep jongeren getraind worden door ervaren mensen uit de . Versnipper ingewikkel niet uniform. PensioenLab , waar jongeren worden opgeleid tot pensioenfondsbestuurder.


Wordt de Code Pensioenfondsen goed nageleefd? Pensioen- kweekvijver , voor jonge pensioenfondsbestuurders, gestart. Pensioenlab is een mooi voorbeeld van een kweekvijver. Dit debat is open voor iedereen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts