vrijdag 6 juni 2014

Meubeltransporter

Met een meubeltransporter verhuis je makkelijk al je zware meubels! Ga je binnenkort verhuizen of moet je zware voorwerpen verplaatsen? Top best verkochte meubeltransporters bekijk je op KARWEI. Een ruim assortiment, goede kwaliteit en diverse topmerken.


Het MDF blad heeft een afmeting van 56xcm. Vind meubeltransporter op Marktplaats. Dolly Kunststof rood met witte zwenkwielen. Uw meubeltransporter kopen doet U bij de grootste meubeltransporter - leverancier van Europa. Kijk op de website voor het gehele aanbod transport.


Maximum gewicht: 400kgAfmeting 580x300mmVoorzien van rubber wielen om stalen velgen Met rem. Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Geschikt voor het vervoeren van meubels. Van zware kwaliteit met rubberen wieltjes.


Heffen en dalen door middel van een handmatige slinger. Een meubeltransporter of hondje is een . Ideaal voor eenvoudig en veilig transport van zware en . Het blad is gemaakt van multiplex en heeft . Houten plateau op zwenkwielen, voorzien van anti-sliprubbers. Op Speurders vind je meubeltransporter , meubelhondje metaal gegalvaniseerd stevig.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt . De compacte vorm is ideaal voor het transport van zware lasten tot 2kg. Handige meubeltransporter (hondje). Ook geschikt voor intern transport bijv om zware spullen te verplaatsen bij . IS Verhuur, bij het huren van een aanhangwagen of verhuisauto kunt u tevens een hondje ofwel meubeltransporter huren om bijvoorbeeld uw meubels te . Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat.


Met deze kasttransporter verloopt het verhuizen van kasten en andere zware meubels op rolletjes. Eenvoudig onder de kast te schuiven, compact en robuust. Bespaar kracht en energie, en verplaats uw meubels . MEUBELTRANSPORTER MULTIPLEX 600MMX300MM . Andere benaming: Verplaatser, meubelhondje, meubeltrolly, meubeltransporter. Ander wiel nodig voor deze roller? Met deze stevige meubelroller van Toolland kan je goederen tot maximum 400kg laden.


Deze meubelroller is uitermate geschikt voor het verplaatsen van o. Met deze meubelverplaatser kan je goederen tot maximum 2kg laden. Er zijn geen actuele aanbiedingen bekend met de tekst meubeltransporter. Meubelroller voorzien van zwenkwielen. U ziet hieronder aanbiedingen van het afgelopen jaar.


Dit product is nieuw en is van het merk Brekina. Snelle levering en minimaal jaar garantie. Raadpleeg onze specialisten voor persoonlijk advies. Transportrollers bestel je eenvoudig bij Manutan.


Vergelijk meer Klusaccessoires aanbiedingen op Beste. Om het transporteren van uw goederen gemakkelijker te maken verhuren wij diverse hulpmiddelen. Wij bieden een ruim assortiment aan . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Toolland stapelbakken aanbied.


Handson meubeltransporter soft wiel maximaal 3kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts