vrijdag 20 juni 2014

Nadb wedstrijden 2017

Datum, Omschrijving, Locatie, Aankondiging, Timetable, Uitslagen, Ranking. Registration closes on Thursday 18th October at 12. Brado debutanten, die zowel Brado- als N. Deze wedstrijden werden georganiseerd door de NADB. De bonden waar onze dansschool vooral sterk in meespeelt zijn de DMN, en de NADB.


Wij zijn aangesloten bij de NADB , NDO en NVAD Bij een ieder van deze bonden kan je via ons uitkomen als wedstrijddanser. Nederlandse Algemene Danssport Bond ( NADB ). Vanaf vrijdag oktober tot en met. NADB -Licentiehouder: DAVENO-lid die dansers kan aanmelden voor deelname aan wedstrijden. Zondag december is er een landelijke wedstrijd van de NADB in Oldenzaal. De wedstrijd valt onder de auspiciĆ«n van de NADB en zal ruimte bieden aan . NADB - NADB - Dutch Debutanten Dance Championships Debutanten.


CONTROLEER JE WEDSTRIJDEN dus bij de diverse bonden op. Er zijn meerder paren die bij de WDC dansen als er een wedstrijd van zowel. Ook worden deze dagen niet alleen de NADB wedstrijden gehouden, maar ook het internationale niveau is hier aanwezig op de dansvloer in . Het Holland Dans Spektakel worden met toestemming van de NADB georganiseerd en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts