donderdag 19 juni 2014

Nieuwste processor intel

Het bedrijf breidt zijn assortiment uit met elf desktopprocessors en . Heeft Intel ieder jaar een update uitgebracht met nieuwe Core i processoren. Bij iedere update gingen de prestaties van de processoren weer . Processor , Jaar, Frequentie, Aantal transistors, Aantal pinnen, Bijzonderheden, Maximaal adresseerbaar geheugen, breedte databus, breedte adresbus. We hebben soorten Alle Intel processoren in ons Processoren assortiment op 18.

Intel heeft tijdens Computex een aantal nieuwe producten gelanceerd. Alleen nieuwe producten tonen (1). Onder meer processoren uit de veelgebruikte Core- en Xeon-lijnen . De nieuwe processoren zullen daardoor bestand zijn tegen Spectre.


Nu de processor -oorlog weer in volle gang bezig is en AMD en intel elkaar weer. Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe processor , is het wellicht handig . Het overgrote deel van onze laptops beschikt over een processor van Intel , de grootste processorfabrikant ter wereld. De Intel Xeon E- processor , de opvolger van de Intel Xeon .

Aangeboden PC met Intel Iprocessor. Vanwege aanschaf nieuwe pc komt deze beschikbaar. In de top staan processors van Intel en slechts één van AM op plek 10. Intel introduceert vandaag zijn nieuwste - en dus snelste - Pentium processor.


De fabrikant hoopt met de nieuwe chip concurrent AMD achter zich te laten, die . Ditmaal gebeurt dat niet alleen . Er worden nu updates uitgerold om de lekken te dichten. The ninth-generation CPU , code-named Coffee Lake, will bring an eight-core . Intel may be launching its new processor on August 1. Ben je op zoek naar een snellere en krachtigere processor voor jouw laptop? Wil je nog meer taken tegelijk uit kunnen voeren? Twijfel je tussen een AMD of een Intel processor ? In deze FAQ worden de verschillen tussen Intel en AMD processoren uitgebreid besproken. Met de Core i ien iprocessor heeft Intel een antwoord op de dramatische verandering van het computergebruik door de consument.


Volgens een artikel op een Duitse technologienieuwswebsite Heise treffen acht nieuwe kwetsbaarheden de processoren van chipfabrikant Intel. Intel 8ste generatie processoren Dunne krachtige laptops en notebooks.

Nieuwe Intel 8-core Coffee Lake processor online gespot. En dat er meer fun bij Intel onderweg is, dat is . Processors van Intel zijn mogelijk kwetsbaar voor een beveiligingslek dat vergelijkbaar is met Spectre. Dit beruchte beveiligingslek werd in . Alexander Aelberts van Omnivision Studios heeft onlangs een interview gegeven aan Intel. Intel kondigt een nieuwe reeks processoren aan.


Bugs in apps zijn beken maar bugs in processors komen minder vaak voor. Intel -chips van de zesde (Skylake) en zevende (Kaby Lake) . Apple maakt meer eigen chips voor nieuwe Macbooks eind dit jaar . De zevende-generatie Core- processors is Kaby Lake gedoopt. Een kwetsbaarheid in de Intel - processors maakt het mogelijk voor een. Een nieuw jaar, een nieuwe serie processors van Intel. Notebooks met de zevende generatie Core- processors waren al kort voor de . Er komt een nieuwe Intel processor met AMD Vega grafische kaart.


De chip moet laptops dunner en lichter gaan maken, maar toch genoeg . Opnieuw zijn in vrijwel alle processoren van Intel ernstige lekken. Er zijn drie nieuwe kwetsbaarheden ontdekt in Intel - processoren , dat maakte het bedrijf dinsdag op zijn eigen website bekend. Deze processors maken dual-processorservers mogelijk.


Computerwetenschappers van de KU Leuven hebben een nieuwe kwetsbaarheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts