dinsdag 30 juni 2015

Elementen lijmers gezocht

Lijmers gezocht voor groot project ( elementen ). Wij zoeken hiervoor lijmers en mensen voor aan het kraantje. Wij zijn een bouwbedrijf wat zich met name richt op het verlijmen van kalkzandsteen elementen. Schijndel zijn wji op zoek naar metselaars en lijmers. Gezocht : metselaar uit regio Amsterdam. Elementen en handblokken lijmers.


Naast het verlijmen van kalkzandsteenelementen en handblokken, kunt u ook bij ons terecht voor het. U kunt rekenen op goede en vakkundige lijmers. Borculo (We hebben blokken cq elementen lijmers vacatures in Borculo voor je gevonden op Monsterboard.nl). Werk vinden: Kalkzandsteen lijmers - is makkelijk!


Kalkzandsteen elementen worden veelal in een hal voorbereid en met kraan direct op de juiste locatie geplaatst. Voornamelijk voor grotere bouwprojecten is dit . Sommige aangesloten bedrijven richten zich enkel en alleen op de verlijming van kalkzandsteenblokken of - elementen , andere bieden ook weer andere . Wij zijn op zoek naar een ervaren allround kalkzandsteen elementen lijmer. Vacature Blokkenlijmers gezocht ! Machinisten die ook als allround lijmers ingezet kunnen worden hebben de voorkeur. Ervaren Dakdekkers gezocht Overijssel.


Aanpakkers, sjouwers, opperman gezocht ! Te koop: grote partij makz kalkzandsteen lijmelementen e1cm dik stuks 120x997x6(st/m 1kg/stk) 10. Magazijnmedewerker gezocht parttime. KALKZANDSTEEN/ ELEMENTEN LIJMERS en VOEGERS bellen . Het lijmen van funderingen, met kalkzandsteen elementen ,. Zelfstandig werkende kok gezocht !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts