donderdag 11 juni 2015

Zwoegervrije bonte schapen

Bonte Schapen Ram Bonte ram zwoegervrij arr/arr niet mailen maar bellen tel 06-54985717. Bonte Dekram 20voor het lammerseizoen 2015. Hij ruimde bijna alle schapen op, fokte zeven ramlammeren van zijn vorige schapenstapel zwoegervrij op . Wellicht komt het Nederlandse bonte schaap voort uit een bont heideschaap.


Of kan er verwantschap worden aangetoond met de melkschapen. Deze site wordt periodiek geactualiseerd. Voor de data van wijziging en het onderwerp zie . Ik wil niet helemaal van mijn bonte schapen af, maar ik wil ook graag verder met de Suffolks en daar hoort zwoegervrij zijn simpelweg gewoon . Daarvan zijn er maar een handjevol zwoegervrij gecertificeerd in . De schapen zijn zwoegervrij en worden jaarlijks ingeënt tegen verschillende. Bonte schapen oii tekoop maand auod tel 0478933704. Ontbrekend: zwoegervrije gratis schapen af te halen tweedehands Mensen zochten ook naar Schapen Joyceruesink.


Omdat sommige van deze schapen de enige zwoegervrije dieren van hun ras in. Nederlandse Landgeiten, Zwartbles schapen , Bonte Bentheimer. Ook doen wij mee aan het gezondheidsprogramma voor schapen van de Gezondheidsdienst voor Dieren. Bonte Schaap Lex geniet van het verse gras De lammetjes van Dolly en Floyd.


Te koop: bonte schapen , geboren maart 201 ooien en 3. CAE/ ZWOEGERVRIJ voor geiten en schapen plaats, . De fokkerij heeft onze interesse en wordt serieus aangepakt. Texelse schapen, Den Burg, Netherlands. Zwoegervrije prima drachtige Lleyn ooien te koop. Winter Keuring georganiseerd voor zwoegervrije Texelaar Schapen.


Vlaamse hobbyfokkers van geiten en schapen www. CAE-vrij, omdat ze anders niet bij onze zwoegervrije schapen mogen lopen. Door te selecteren op kleur hebben wij inmiddels een bonte variatie geiten . Niet alleen schapen maar ook geiten kunnen het virus doorgeven. Witte en Bonte geit: Bij de Nederlandse Witte geit en de Nederlandse Bonte geit wordt.


VHGS Keuring van CAE- of zwoegervrije.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts