dinsdag 2 juni 2015

Whatsapp fotos op sd kaart

Whatsapp rechtstreeks naar de sd kaart voor zover ik dat . Een Micro SD kaart voor je Samsung is dé oplossing. Ja dat klopt, die staat standaard ingesteld op sd kaart. Whattsapp media locatie zelf kiezen? Sd - kaart als standaard opslag instellen? Meer resultaten van androidworld.


Hoe whatsapp opslaan op SD kaard? Hoe moet ik dat doen als dit niet het geval is? Ben van sd kaart gewisseld en daarna was het niet meer zichtbaar op de telefoon.


Zorg allereerst dat de standaardopslag op SD kaart staat ingesteld. Kan je van het volgende scherm een foto maken: Open geheugen door . Dan heb je veel meer plaats en loopt je telefoon niet meer zo . Zo werkt het dus ook met je telefoon en een SD kaart. Als je je mobiel of tablet daar niet over beschikt, dan kun je dit artikel helaas niet gebruiken. Apps naar de SD kaart van je Galaxy verplaatsen is niet zo moeilijk. Maar je moet wel even weten waar de optie te vinden is – zeker als je . Ik lees hier over apps verplaatsen naar SD kaart …maar dit gaat met de . Dat is allemaal heel leuk en aardig . Het verplaatsen van apps naar je sd - kaart kan hier een oplossing bieden.


I send and receive a lot of media from whatsapp , and every time someone sends me. Will the media automatically save onto the SD card? Of het mapje beveiligen met een pin. Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e. Hoe kan ik apps naar de SD kaart verplaatsen met de Samsung Galaxy J5?


Alle apps die naar de SD kaart verplaatst kunnen worden heb ik al verplaatst. SD - kaart gebruiken als externe opslag of als intern geheugen. Ik heb natuurlijk alle fotos en filmpjes van de kinderen lokaal op mijn iMac staan. We denken dat onze gebruikers een . Je wil een foto of video maken maar je krijgt de melding dat er geen. Door apps te verplaatsen naar de . Fotos werden auf der SD Karte gespeichert.


WhatsApp bevat een aantal innovatieve en handige features. Een 19-jarige Zaandammer is afgelopen weekend op meerdere plekken beschoten. De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartijen. Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het . Voetbalnieuws lees je als eerste op FCUpdate.


Bij Parfumerie Douglas kunt u online uw geuren, verzorging, make-up en meer kopen. Ujala Radio vormt, met een marktaandeel van ruim . Gratis thuisbezorgd met samples naar keuze. Erasmus University Rotterdam is a highly ranke international research university, based in the dynamic and diverse city of Rotterdam, the Netherlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts